- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
#88920576 #12388 üzenetére
A 65 W igazából csak egy TDP keret, nem biztos hogy a procid valóban annyit is fogyaszt. Szerintem a biztonság kedvéért vedd kicsit visszább a proci órajelét meg a feszültségét is ha lehet, akkor szerintem biztonságosan használható lesz a paneltáppal, de igazából mérés után lehetne csak biztosat mondani. Arra érdemes még ügyelni hogy legyen némi szellő a panetáp körül.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
#88920576 #12388 üzenetére
Biztos kevés lenne neki az a táp. 65W TDP-s a processzor, akkor még ott van az alaplap, memóriák, SSD fogyasztása.
Arról nem beszélve, hogy az alaplapnak nem csak 12V kell, hanem sok másik feszültség bemenet is van rajta. (feltételezem GA-H61N-USB3 alaplapról van szó).
Vagy paneltáp alatt ilyen nyitott téglalap alakú ATX tápot értettél? -
törölt tag
válasz
#88920576 #11876 üzenetére
"De már új korában is 90 fok körül termelt."
Ott valami tényleg nem OK. Nekem is ilyen van, szabadon sohasem ment 60 fok fölé. Most egy CD-játszó házában csücsül, egy 8 cm-es venti húzza ki hátul a meleget, de így sem több a hőfok. Biztos, hogy pontos a mérés, mert szerintem már 90-en is fagyna a rendszer...
Nem Fahrenheit-ben mérsz Celsius helyett??? -
Goose-T
veterán
válasz
#88920576 #11871 üzenetére
Én azt tanácsolom, hogy szedd le a hűtőbordát, jól takarítsd meg a procival együtt (azt azért nagyon óvatosan), és vigyél fel rá valami jó minőségű hővezető pasztát nagyon vékonyan, aztán rakd össze. Szerintem kiszáradhatott a paszta és talán kicsit el is mozdult a hűtő, így most lehet, hogy nem érintkezik teljesen jól a borda a procival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest