- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Bár nem kifejezetten ITX téma, de úgy látom, ez az egyik legkreatívabb topik, talán tudtok segíteni. Arra keresem a választ, hogy egyetlen ventilátorcsatlakozóról mekkora biztonsággal lehet 2 db ventit hajtani? Konkrétan 2 db 80 mm-es PWM-esről lenne szó. Láttam, hogy lehet kapni elosztót, engem a gyakorlati tapasztalatok érdekelnének. -
törölt tag
Sziasztok!
Alaplapot keresek, ideje leváltani az ASUS AT3IONT-I-t...
Valami hasonlót keresek, 1151-es foglalattal, digitális hangkimenet lehetőséggel, (elég, ha van header a lapon), s lehetőség szerint beépített táppal. No, ez utóbbi feladta a leckét. A Gigabyte gyárt ilyesmit mostanában, pl. GA-IMB310TN, viszont ezeket itthon úgy látom, nem lehet kapni. Van valami tippetek, beszerzési forrás, esetleg más gyártó?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Srácok!
AT3ION lap Power_LED csatija vajon mekkora árammal terhelhető? Egy CD játékos házában lakik, s meghajtanám róla a gyári kijelzőt valahogy... -
törölt tag
Vélemény az oldallapról: Az első példa kissé sántít, mivel a teteje van besüllyesztve. Viszont, ha saját magad készíted otthoni eszközökkel, akkor szerintem nehéz szépen megoldani. Ha viszont a képen látható módon elég vastag az oldallap, akkor még túlnyúlással is szép lehet, ilyenkor tulajdonképpen a többi oldal lesz süllyesztve.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12135 üzenetére
Miben macera? Egy számmal nagyobb elosztó kell, ill. egy kicsivel drágább. Nem is kell, hogy szem előtt legyen, viszont megteremti a mobilitás lehetőségét. Szerintem túlbonyolítod a dolgot.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12133 üzenetére
Ha jól olvasom, akkor a 6 HDD-ből még kettő hiányzik. Azok miért nem lehetnek külső táposak? USB van azon a lapon bőven...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12089 üzenetére
Érdekes, nekem is AT3 deluxe (Win7) van, én még nem tapasztaltam az általad emlitett flash akadást.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12033 üzenetére
Miért nem így kezdted? Nem láttam a konkrét célt, így meg hülyeségeket írok...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12029 üzenetére
Nem tudom, minek neked 3.0-ás router, normál letöltéshez elég egy 842-es, vagy 1043-as TP-Link is.
-
törölt tag
válasz
#88920576 #11876 üzenetére
"De már új korában is 90 fok körül termelt."
Ott valami tényleg nem OK. Nekem is ilyen van, szabadon sohasem ment 60 fok fölé. Most egy CD-játszó házában csücsül, egy 8 cm-es venti húzza ki hátul a meleget, de így sem több a hőfok. Biztos, hogy pontos a mérés, mert szerintem már 90-en is fagyna a rendszer...
Nem Fahrenheit-ben mérsz Celsius helyett??? -
törölt tag
Lenne egy láma kérdésem: Asus AT3ION-T lapon beállíthatok-e a BIOS-ban 512MB RAM-ot a videónak? Van egyáltalán értelme, mivel alapból 256-ot ad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest