Hirdetés
- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Üdv fórumtársak. Az alany egy Phanteks P200a, üveg oldallappal. Na most egyik reggel szembesültem vele, hogy ez az üveg "bepókhálósodott". Mivel tartalékalkatrészt ehhez nem találtam, gyártattam egy új üveget ebben a méretben. Az alsó-felső rögzítési pontokat rá tudom rakni az új üvegre, de a két oldalsó szivacs csíkot nem lehetett elválasztani a régi, szilánkosra tört üvegről, így erre szeretnék ötleteket kérni, hogy ehhez hasonló anyagot honnan lehetne beszerezni. Szerencsés esetben ez 1,2 mm vastag, de ha 1mm-es lenne, az is jó lenne nekem. Pirossal kereteztem a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest