- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Vigneau #64152 üzenetére
Én is keresgéltem ilyesmit anno, az a gond, hogy legtöbbször vastagabb a nyakrész mint a bal/jobbos kábeleknél. Itt van pl. felfelé mutató kábel is de ránézésre ez is elég magas. Toldókból 90 fokosat inkább lehet talán alacsonyabb méretűt találni.
Vagy van itt egy extra (és drága) megoldás is, de nem tudom ez mennyire jó. Ez csak úgy szembe jött anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ASUS PRIME H270M - PLUS Alaplap + Opciós bővítések!
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged