- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
user137
üzenetére
Hoppá mi lesz ebből, majd egy kis élménybeszámolót kérnénk.

Nem tudom, ez az os x nekem nem jön be, ahogyan az iphone, ipad , ipod szoftvere sem. Már töbször próbálkoztam vele de soha nem tudtam megszokni az almás szofvereket.
Nem a velük van bajom, mert a hardware, design, minőség ( pl anyaghasználat és illeszteés) nekem nagyon is bejön, tetszik. Ezt nem azért mondom mert windowsos vagyok, használok linuxot és tetszik is, ha végre öszerakom az áhítot második gépet ( netezős, htpc stb) arra tuti linux kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- EA Sports WRC '23
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- VirtualBox
- BMW topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem a velük van bajom, mert a hardware, design, minőség ( pl anyaghasználat és illeszteés) nekem nagyon is bejön, tetszik. Ezt nem azért mondom mert windowsos vagyok, használok linuxot és tetszik is, ha végre öszerakom az áhítot második gépet ( netezős, htpc stb) arra tuti linux kerül.