Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

köszönöm!

a felbontástól nem tartok Win alatt még dgpu-val sem, de a képfrissítéstől igen. asztalon a 144Hz még menne, de alkalmazásokban nem tudom hogy viselkedhet. ha alacsonyabb felbontásra raknék játékot, akkor az vajon normálisan felskálázódna, illetve ha a natív felbontáson a natív frekit (fps-t kvázi) nem tudja a gpu/dgpu, akkor az mennyire lehet használhatlan. 60Hz esetén mondjuk VRR-t az újabb kártyák támogatnak (APU-k nem tudom), ott vajon 38fps-el élvezhető lenne-e bármi.

illetve a másik nagy félelmem a HDR. elvileg HDR600-at tud a monitor, azzal tisztában vagyok, hogy ez monitornál jelentéktelen, de kikapcsolni is éredmes? a Win hogy kezeli nektek 1660Ti és A4-5000 alatt, ha használjátok? játéknál nem érdekes, de filmnél igen.

#57170, tlac és #57171, mpierre

ezek is nagyon hasznosnak, köszönöm!

szerk.: zárhatjuk is a témát, nem akarok túl sokat offolni :R

igazából onnan indul az egész, hogy négy kártya van, ami befér a Ghostba gyakorlatilag, a referencia RX6800 és az EVGA Black 3070 / nv FE 3070 / Inno3D 3070. ezeknél nincs feljebb. ezek meg kvázi kaphatatlanok emberi áron vagy bárhogy. szóval marad a sub 9L házban egy 1070Ti, de mindenképp szeretnék egy mindennapi monitor cserét az SFF ház mellé. valahol összeér :D

Új hozzászólás Aktív témák