Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz viperabácsi #57083 üzenetére

Hmm, olyankor bizony nincs másik opció, helyben kell kibontani, és jelezni. Amúgy a céges vásárlásról csak annyit, hogy aqua, pcx és társai céges vásárlásnál nem adnak garijegyet, hanem 1 évet kapsz a számla dátumától és helló, ezzel szemben ahol én vásárolok, nem hogy jobbak az árak, de a céges vásárlóknak is megadják a teljes gariidőt, azaz most pl az ssd és a vízhűtésnél 5 és 6 év, másnál 36 hó, ha nem itt veszem, kaptam volna simán egy évnyi lehetőséget... Tetszik vagy sem, erre bizony figyelni kell, legalább úgy, milyen hosszú garit adnak egyesek, és amikor gond van, hogy állnak a kérdéshez...
    De ha ilyen a lap, azt cserélni fogják, hiszen a szavatosság mindenképp véd...

Itt közben reggel megjött a gépház, nekifogtam szépen bepakolni a dolgokat, talán 5-10 "felmenőszidással" megúsztuk, elég jó a házikó, meglepően jó, az elrendezés és a rögzítési lehetőségek pedig az eddigiekhez képest tényleg példaértékűek. Szerdán még bekerül egy zsírúj 12GB-os 3060-as aztán szerintem nem fog akadni a pasziánsz. :D

Új hozzászólás Aktív témák