Új hozzászólás Aktív témák

• rover45

őstag

Sziasztok!
    Azt hiszem kellően naiv voltam, mikor méricskélés nélkül megvettem a Metisbe a szintén Raijintek gyártmányú Themis hűtőt ... :D [kép1], [kép2]

Pénteken végre megjött az Aliról rendelt pico tápom, illetve még jó pár hete vettem itt aprón egy Raijintek Themis hűtőt (igaz hiányosan, de ez azóta megoldódott).

Az volt a terv, hogy a Themisről leveszem a ventit és csak a Metis ház hűtőjével fogom hűteni. Csakhogy a ház aljában lévő HDD-SSD páros útban volt a bordának. Azt hittem eret vágok.
    Nem tudom valaki csinált-e már ilyet Metissel, de jobb híján ... [kép3]
    Igy a Themis oldala és a ház alja között bő 2mm hely maradt :)
    Most, hogy felszabadult az ATX táp helye gyorsan ki is használtam a lyukat :) Természetesen csak átmenetileg.

Az lenne az első kérdésem, hogy létezik valamiféle "gyári" merevlemez tartó, amivel a Metisbe 4db 2,5" HDD-t be tudok kulturáltan tenni?

A gép egy i5-7500T, egy H110M-ITX-ben. Most, hogy kikerült az FSP Hexa500 táp ami eddig benne volt, gyakorlatilag keringőzni lehet a házban :)

Most egy SSD és egy 2,5" HDD van bent, ez állandó, de alkalmanként még 2 db 2,5 HDD kerülne bele.
    Fogyasztás mérő szerint most 100%-os terhelésnél 50-55W, üresjáratban 12W a fogyasztása.

Jelenleg a fentebb linkelt pico tápot egy 75W-os LC-Power kockával hajtom. Ez volt itthon a legerősebb (12V 5,83A), de szeretném lecserélni egy kicsivel erősebbre. A második kérdésem, hogy mit javasolnátok hozzá?

Új hozzászólás Aktív témák