-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Én még most ismerkedem a mini-ITX fogalmával és olvastam az előző hozzászólásokat. Tervezek venni egy ASRock H110M-ITX lapot újonnan és hozzá egy G4400 -et innen apróról. Viszont nekem most a háló kártyám pci-e -os, de van egy vga-m is amit szeretnék átrakni majd az új házba (ebben is kérném majd a segítségeteket) így akkor ugrik a pci-e foglalat?Viszont kábelen nem szeretnem vinni a netet, mert amúgyis dugom, mint a lopott biciklit. Van erre valami megoldás, hogy azért élvezhető maradjon a sebesség, mivel szoktam a gépről filmeket is streamelni tv-re.
Ház:
Az első ami megtetszett és tetszik még mindig az a Metis, viszont nem akarom eladni se a vga-m (Sapphire RX 460)se a tápomat (FSP Hexa 400) emiatt. Valami hasonlóan letisztult, minimal házat keresek ami árban is a Metishez közel van. Tetszenek még a kockaházak is (pl: Jonsbo) ezek közül melyek az ajánlottak. Külföldi vásárlás is játszik nem sietek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest