-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
#25954560 #37912 üzenetére
asrock-ot nem lehet megpingelni h nem akarnak-e frissitett bios chip-et kuldeni?
jó 5let,de sztem ha még nem kezdtek ráállni,akkor ez hónapok kérdése én meg jól be vagyok sózva
tudom,mint egy türelmetlen gyerek,olyan vagyok
esetleg megtudni a bios verziot vasarlas elott?
anno kérdezgettem ilyesmit és asszem a p.c.x.-nél még azt se tudták megmondani,hogy hányas rev a lap
meg egy másik webshopban is kérdeztem valamit (már nem tom mit),de persze arra is az volt a válasz,hogy nincs raktáron és nem tudják megnézni
Buckey: hát,ha mindent szinte a nulláról kéne felépíteni,akkor azt mondom,hogy oké,meg kell fizetni.de így,hogy lényegében cpu+lap+ram kell (na meg a táp),elég húzós a 90k.60,nagyon max 70k az amit hirtelen kipréselnék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Synology NAS
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tőzsde és gazdaság
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Kingstone KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged