- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
user137
üzenetére
1-2 tucat torrent?
Én nem űzöm ilyen nagy üzemben, biztos úr, sőt, azt se tudom, mi az... 
Nálam évente fordul meg egy-két torrent, ez pedig egy pár napja telepített rendszer, eddig 0 torrenttel, így várnod kéne pár évtizedet, hogy annyi összegyűljön

De mint az imént írtam, miközben futott a Machinarium -- ami egy elég gépigényes flash-játék --, az egyik böngésző-tabban youtube videó ment, egy másikban pedig írtam a hsz-t. Flash hardveres gyorsítás ki volt kapcsolva (és különben se működik linuxnál), tehát ez az egész processzorból ment. Ennél csak nem nagyobb terhelés pár torrent? De ha van más alternatív tesztelési ötleted, írd meg.---
Sikerült smplayert + vdpau-t összehergelnem, most már gond nélkül lejátssza a 34Mbps-os 1080p killa_sample.mkv-t is, anélkül, hogy emelkedne a proci-terhelés

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Corsair XMS3 8GB (2x4GB) DDR3-1333 CMX8GX3M2A1333C9 kit
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem űzöm ilyen nagy üzemben, biztos úr, sőt, azt se tudom, mi az...