Hirdetés
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tasker
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Na, ma láttam élőben is a Codegen házat Steve (AMD) kolléga jóvoltából.
Valahogy kellene moddolni, hogy jó legyen nekem
Ennyi pénzért (egy kamu, de végülis működő) táppal szinte ajándék, és lehet izlésficamom van, de nekem tetszik is (egy haverom elkezdi Szokol rádió
)
Full vízet valahogy beleerőszakolni, meg kicsit átvariálni a tápot, hogy HD 7970 belemenjen, és legolcsóbb mitx high end ház megvan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Futárcégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Keresek!! Asus rog Crosshair alaplapot
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)