Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AndrewTdi

addikt

Jó reggelt!

szóval kis memoár részemről is, bár én rövidebbre fogom, nem szeretek telefonról regényt írni.

szóval kényelem. a Mayán kibtudom nyújtani a lábam, Nexuson nem. Szóval nem azt mondom, hogy a Nexuson nem birok ki egy hosszabb túrát, de a Maya kisebb termete ellenére kényelmesebb a lábnak.

pakolhatóség: ismét a Maya nyer. ugyancsak érdekes, hogy egy kisebb testű robogón közel dupla annyi hely van pakolni az ülés alá.

egyébként nagyon nem összehasonlítható a két motor. Ahogyan DigitXZ kolléga fogalmazta; a Nexus nagymotoros, a Maya Maxis. átültem a Mayára, azt éreztem, hogy könnyebb vele szlalomozno, mintha kezesebb lenne. persze a Nexus is tud az az lenni, csak nála a 200kilója miatt testből is kell vele játszani ( én ezt is szeretem). Mayát szinte akaratból, kis mozgással már cibálod jobbra -balraa, Nexust határozottan irányítani kell ( ezt nem mondanám előnynek, sem hátránynak).

Ami érdekes, és a japánoknál igen, az olaszoknál sosem vettem észre az az, hogy ha lassabban gurul az ember, a kormány középre kívánkozik beállni. tehát olyan mintha lenne valami behúzná középre a korüányt. ami azért érdekes, mert onnan kimozdítani nagyon halvény ellenállás leküzdése után tudod. A Ronnernél és Neyusnál nem lreztem ilyet, de a Mayánál és haver régebbi Tmaxánál igen. (meg 2 Roxnál amivel eddig mentem)

kioufogó. hét a nexuséról nem írnék, DifitXT már leírta. A Maya tompítóval szinte halkabb, mint a Nexus gyári dobbal. silencer nélkül pedig.megjpn a hangja, de pont kellemesen duruzsolós. A nexuson gázt huzigatva nyílik a sor Pesten :DDD

A mélygarézsnál picigázra a Nexus is megviccelt, picit megúszott a segge.

Új hozzászólás Aktív témák