Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Jó reggelt!
szóval kis memoár részemről is, bár én rövidebbre fogom, nem szeretek telefonról regényt írni.
szóval kényelem. a Mayán kibtudom nyújtani a lábam, Nexuson nem. Szóval nem azt mondom, hogy a Nexuson nem birok ki egy hosszabb túrát, de a Maya kisebb termete ellenére kényelmesebb a lábnak.
pakolhatóség: ismét a Maya nyer. ugyancsak érdekes, hogy egy kisebb testű robogón közel dupla annyi hely van pakolni az ülés alá.
egyébként nagyon nem összehasonlítható a két motor. Ahogyan DigitXZ kolléga fogalmazta; a Nexus nagymotoros, a Maya Maxis. átültem a Mayára, azt éreztem, hogy könnyebb vele szlalomozno, mintha kezesebb lenne. persze a Nexus is tud az az lenni, csak nála a 200kilója miatt testből is kell vele játszani ( én ezt is szeretem). Mayát szinte akaratból, kis mozgással már cibálod jobbra -balraa, Nexust határozottan irányítani kell ( ezt nem mondanám előnynek, sem hátránynak).
Ami érdekes, és a japánoknál igen, az olaszoknál sosem vettem észre az az, hogy ha lassabban gurul az ember, a kormány középre kívánkozik beállni. tehát olyan mintha lenne valami behúzná középre a korüányt. ami azért érdekes, mert onnan kimozdítani nagyon halvény ellenállás leküzdése után tudod. A Ronnernél és Neyusnál nem lreztem ilyet, de a Mayánál és haver régebbi Tmaxánál igen. (meg 2 Roxnál amivel eddig mentem)
kioufogó. hét a nexuséról nem írnék, DifitXT már leírta. A Maya tompítóval szinte halkabb, mint a Nexus gyári dobbal. silencer nélkül pedig.megjpn a hangja, de pont kellemesen duruzsolós. A nexuson gázt huzigatva nyílik a sor Pesten

A mélygarézsnál picigázra a Nexus is megviccelt, picit megúszott a segge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nyogo83
sityupityu