Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA1703
tag
Sziasztok.
Igaz, hogy még csak 2 napja van meg az "új" robogóm de megváltás az előzőhöz képest.
(Keeway Hurricane)
Az új gépsárkány pedig: Yamaha Teos 150 -
SirKero
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én abból indulok ki amit tapasztaltam amikor én akartam venni.
A hirdetésekben lévő képek sokszor köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Olyan távolságról olyan szögből vannak csinálva hogy pont az nem látszik ami miatt már nem vennéd meg.
A rengeteg között nem biztos,hogy sok lenne amit valóban meg is vennél ha jobban megnézed. -
DigitXT
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hajjajj...
-
Tothgera30
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Erről minden szerelőnek más a véleménye. Sok szerelő nem ajánlja, mert nem ért hozzá. Nekem anno szerelő olyat mondott hogy Pigi blokk nicasilos bevonattal van, meg vegyek Pigi blokkos Aeroxot, mert az jó. Szóval azért mert szerelő, még nem biztos hogy pontosan tudja hogy mit beszél.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Pont most beszélgettem egy motor szerelővel erről az injektorról, hogy más az 50-es 2T injektor mint a nagy 4T-n ami van, szal felesleges összehasonlítani azok sokkal jobban bírják. Természetesen ő is azt mondta, hogy 50-es robogót injektorral nem ajánlott venni mert azt az 1litert amit megspórolsz később ráköltöd az injektorra úgy is arról nem beszélve, hogy nagyon kevés olyan szerviz van ahol megfelelő berendezések vannak a javításához, beméréséhez.
-
Micsurin
nagyúr
furcsa... képeken nagyobbnak nézz ki az area mint 1790mm hósszú
szerintem ez valami alírás... mert akkor a runner hosszabb lenne vmi? (nem vagyok benne biztos de szerintem hosszabb a runner mint 1790mm nem?)
a képes motor , használt autó-n kivül hol lelhetek még area-ra vagy kymco grand dink-re?
-
runner 125
nagyúr
válasz
SirKero
üzenetére
Ez így nem pontos.
Az már helytállóbb, h az _50-eseken_ alkalmazott injektor még korántsem kiforrott.
Egy új 50-es befecsis gép 6-700k, míg mondjuk egy Nexus 2m, a magasabb hibaarány nem csak az ár miatt jelentkezik a kicsiken, hanem eleve az egész befecskendezést, injektor rendszert sokkal kisebben kell megoldani, mint egy 4-500-as motornál. Ezért baromi érzékenyek az 50-esek, és én ezért sem vennék továbbra sem saját használatra injektoros _50-est_. -
SirKero
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Lehet,hogy én siklottam el felette de elég csak vissza olvasni a hozzászólásokat akár itt akár a másik motoros topicban.

A legkülönbözőbb hibák vannak terítéken még a leglehetetlenebbek is de injektor meghibásodás nem nagyon
És ezek után arra a következtetésere jutni,hogy a karburátoros jobban megéri
-
Tothgera30
veterán
válasz
SirKero
üzenetére
Tipikus megfoghatatlan mítosz. Bezzeg nagy gépeknél jó pár éve van már injektor, 125ccm-eseknél pedig már nem is igazán van karbis motor, tehát befecskendezőé a jövő. Közben meg az Piginél is jóval egyszerűbb a PureJet mint anno a DiTech. Persze azt is szidták, bezzeg a Morini alapból egy gyenge konstrukció, mikor a főtengőt a csapágy már 12e km után szépen megpörgött, illetve minden elektronikusan vezérelt, akkor nincs miről beszélni. Ahhoz képes a Pigi féle egy faék. A 25-30e km-t futott külhonból származó motoroktól meg a csodát várják, természetesen felújítás és ráfordítás nélkül.
-
SirKero
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szerintem ez az "injektor ha bedöglik hú mi lesz" téma kissé el van túlozva.

-
AndrewTdi
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
énkösz

-
AndrewTdi
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
mittudomén mit ér meg neki.

5k a kettő? Vagy 4? -
Tothgera30
veterán
válasz
Bitpalace
üzenetére
Inkább ott kezdeném hogy nagyon sok szervizre egy faéket nem bíznék. A másik része meg irtó drágán dolgozik, külön öröm ha még figyelmetlenek is. A maradék szervizes, aki nem kókányol, az vagy típusspecifikus, esetleg normálisan fel van szerelve. Utóbbinál nincs nagy gond, injektorfejet, benzinpumpát, légtömegmérőt 5 perc alatt javítják, vagy beállítják. Negatív esetben szerencsétlen user kifog egy helyet, ahol nem értenek hozzá, de úgy tesznek mint ha minden patentül menne, és ekkor jön a leégés, mert kicseréltetnek mindent a motoron, közben lehet csak utánaállítás kérdése. Persze ekkor a "mester" és a tulaj is együtt szidja a gépet, közben meg a tudatlanság nagyon érdekes dolgokat produkál.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
A másik dolog meg az, hogy nagyon kevés szervíznek van meg a megfelelő felszerelés, és szaktudás a felújítására. Egy karbis szvsz még mindig jobban megéri mint egy befecsis.
üdv!
-
Tothgera30
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Átküldtem a srácnak, majd ír. Árban írsz egy pontos összeget, amiért ideadnád?
#36176 Bitpalace: Olyan hamar nem adja az meg magát. Ha mégis akkor bontóból használt és külföldről új darab még mindig vehető elég jó áron. De mikor a befecskendező rendszer megadja magát, ott már igencsak sokat futott a motor, és egy nagy generál kell neki.
-
AndrewTdi
addikt
-
Papa18
tag
válasz
killer1203
üzenetére
Persze, Runner Purejet, 1.5-2 literből elvan, 9+3 literes tank.
-
killer1203
senior tag
Valaki tud ajánlani ténylegesen keveset fogyasztó robogót ?

-
Bull Boss
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
mert sorban lecsúszok róluk és hátha tud valaki egy fixet

-
killer1203
senior tag
-
Bull Boss
őstag
tudom, hogy nem adásvétel topic, de nem tudtok egy megbizható 50es robit, ami annyira nem régi esztétikailag és motorikusan is rendbe van, 3Lnél többet nem eszik és galább 70et megy ?
jah és max 100ért 
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
Grillo
őstag
Ilyen balos tükröm nekem is van, ha kell, lövök róla képeket. Gulliverre is ez megy.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
lehet nekem van ilyenem.
-
latyak17
tag
szevasztok!
yamaha dt50 06' hoz milyen márkájú hátsó gumit ajánlotok? 130/70 r17
fontos a tapadás, szárazon és esőben is illetve a max keret 20 ezer!

-
Papa18
tag
Valaki nem tud segíteni hogy Szegeden hol lehet szerezni ilyen vastagabb benzincső-szerűséget?
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
[link] Ugyanez van jobbosba.
-
Brogyi
őstag
Rossz napok várnak az 50/125-ös csalókra. [link]
Ráadásul vidéki eset. Most látom ez egy 500 éves történet. Bocsi, nem tudtam. -
Tothgera30
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Azt hiszem használt. Tudom, az utángyártott alkatrészek minőségéről még boldog Simson tulajdonos koromban tapasztalódtam. Volt hogy 1-2 hónapot bírt egy-egy alkatrész, és ez főleg elektronikai volt, akkor bele se merek gondolni egy-egy idom vagy komolyabb alkatrész minőségére.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor nincs miről beszélni... , de 3500-ért gondolom nem új, vagy ha az, akkor utángyártott.
Olyat ne vegyél, mert klasszisokkal szarabb minőségű. Tükörlap folyamatosan rezonál, használhatatlan.
Nem hiába, a gyári mindenből a legjobb, ezért sem veszek utángyártott kacatot semmiből. -
Tothgera30
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
3500Ft darabja a vaterán. Elég karistosak. Az enyém is megsérült picit, vagyis a jobb oldal, mert a tesóm tolta be a tárolóba és meghúzta az oldalát. Elég morci vagyok most emiatt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem olcsóbb újat venni?
Ezek anyagukban színezettek és "mintásak", esélytelen hibátlan, gyári állapotra javítani.
..én is vettem másik gyári tükröt.
-
Tothgera30
veterán
SR Street gyári tükrein a karcokat hogy lehet eltávolítani? Esetleg csiszolják és telibe fújják? Fényező foglalkozik ilyennel?
-
runner 125
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az max. lassújárműre vizsgáztatva, agyonfojtva.
-
SirKero
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szerintem eleve a 2003 utániakat nézegesd mert azok már injektorosok és állítólag az olajat sem eszik annyira.
Ami szerintem már elfogadtató kategória az legalább 500E forint de ez nagyon eladó függő.
Amikor én vettem 6-700E forintért olyan lepukkant darabok voltak vannak ( sérült idomok stb.) hogy csak na.
Ehhez képest sikerült 500E forintért találnom egy 2005-s évjáratú sérülésmentes gépet amivel tökéletesen elégedett vagyok. Ki lehet fogni és szemtelenül alkudni kell. -
400-as burgik hol kezdődnek árban? Úgy értem ami vállalható. Jól tudom, hogy a hátul egybe lámpás a korábbi és az osztott az újabb?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bull Boss
üzenetére
Még olvasni való: [link] Szóval lehet, hogy még is ki lehet menni vele a közútra...
(#36138) SymbianOS: Használtan én is nézegettem motorvásárlás előtt a VanVan-t is (meg szinte minden öregebb 125-öst), de az idősebb példányok is lőtávon kívül estek az áruk miatt. Amúgy én is kipróbálnám!

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bull Boss
üzenetére
Rendszám nélküli quaddal nem lehet semmilyen közútra menni, legjobb tudomásom szerint. (És hál'istennek, még pont az hiányozna az utakra).

Hacsak kerti traktornak nem minősül... ...ahhoz, hogy segédmotorkerékpár legyen, CM49/CM50 jelzésnek kéne lenni rajta, stb.stb.
szerk: egy kis olvasni való:[link]
(#36135) SymbianOS: nem ronda az, inkább csak szokatlan...
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! 50 köbcentis (pontosabban 49) 4 kerekű quad motorral lehet B jogsival forgalomban közlekedni rendszám nélkül? Mi ezzel kapcsolatban a jogállás?

-
válasz
runner 125
üzenetére
Tök szép, a hátulja. Amúgy ronda.
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ez kb. olyan mint kutyában a bullterrier: egyesek szerint baromi ronda, mások pedig oda vannak érte meg vissza.
Amúgy szerintem mesés gép: amikor tavaly motorokat nézegetve megláttam ezt az első kép a lelki szemeim előtt az volt, ahogy a Prérifarkas egy ilyenen ülve üldözi a Gyalogkakukkot.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Az a hátsó kerék.

Amúgy ja rohadt ronda.
-
runner 125
nagyúr
Ez miért kedves, miért aranyos?

Szerintem bűn ronda.

-
egeri02
csendes tag
Szervusztok suzuki lets 2 AZ50T új alkatrészeket nem tudjátok hol lehetne beszerezni,vagy milyen típusú motornak az alkatrésze/kontraszt rugó,tömítések,szíj,kuplung pofák, variátor ,membrán szelep stb/ /jó bele /esetleg a szépia-é/ ?
Ugyanis szeretném felújítani elméletileg morini blokkos.
-
Micsurin
nagyúr
Ez a kymco downton pusztító... kerámiás hengerek , most lenne annyi pénzem tuti beszereznék egyet

nem is rossz a végede tényleg valaki aprilia area hosszát tudja? vagy mihez közelit?

-
D-Roy
tag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Alapjáraton, gázadásnál azonnal. Mélyebb zörgés.
A gubanc a variátornál:
Be volt taknyolva valamilyen sziló szerű cuccal, kitakarítottuk belőle és konkrétan a motor úgy rángat, mintha kocsival 5.-ből próbálnék elindulni. Kb. 40(!) után kezd húzni. 2t robiknál pl. bws 100, 13gr.-nál sem volt ilyen, gyönyörűen "megindult" vele.
Ezek a görgők érzésre szerintem nem nagyobbak 10gr.-nál. Igaz, most nem volt kéznél mérleg.
Azthiszem, egy kicsit kopott volt a variátor a szmötyi alatt, de nem létezik, hogy ennyire durva tünetet produkál.+ Megy pü.
-
D-Roy
tag
Sziasztok!
Vettem egy 150-es Leonardot, variátoros gubancom és zörgésem is van.
Jó eséllyel vezérműlánc, de olyat is mondtak,hogy csapszeg.
Ha van akatrészed,egy kis szabadidőd és értessz is hozzá dobj meg egy pü.-vel légyszi.
Köszi. -
derrik
őstag
Sziasztok!
Valaki épített már be mozgáskorlátozott kocsiból kieszelt Morini blokkot Italjet Torpedoba? Mert a vezetékeket nem tudom melyik-melyik :-) -
Micsurin
nagyúr
válasz
huszi.gyb
üzenetére
anyádat: 2013.06.21 15:07:10 Bambano :ez a barom ült már valaha 2 kerékre? az ocska szakat opeled meg hagyjuk...

2013.06.21 15:18:55 leggyakoribb: agyagedény neked lett volna időd végig gondolni mindent?Jobbulást

" az elsőbbségadási kötelezettség nem jelenti azt, hogy nem fordulhatsz ki elé, azt jelenti, hogy nem kényszerítheted túlzott fékezésre" uff ez egy gyomor szájon ütés volt.... nem mindegy h kihajtasz vagy , hogy kifordulsz.....

tudom genyoság a kérésem:ha valaki tudja a méreteit írja le , ha nem kérlek segítsetek legalább egy típust mondani amihez hasonlít a mérete előre is köszi

-
huszi.gyb
senior tag
Kommenteken jól felhúztam magam...
Persze... Nem szoktam rosszat kívánni, de remélem a Lagunás megbűnhődik. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
Engem az bosszant igazán, hogy a legnagyobb huplikat miért a be nem látható, szűk kanyarokba teszik?

-
huszi.gyb
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Tudom, a múltkor nem sokon múlt egy cca 15-ös. Szintén Bp belterület... Na ott egy hangos anyukaemlegetés volt a döntés közben (padka mellé...)
Egyébként én is félve vettem meg a Tact-ot. De úgy néz ki, hogy hosszú távra lesz NSR-em Budapesten belül meg ésszel leszek

-
canniball
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
A kéztörés is több mint elég a "jóból", pláne így nyárra. Meg gondolom a gépet is lehet kalapálni.
-
korpicschess
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Nálunk is vannak szépen... Még szerencse, hogy engem kb. nem érint, de azért van amit kerülni kell. Ez ilyen sajnos.
Szerintem a legszarabb a huplis út, ami "gyűrődve" van... Ott dobtam el anno az F15-öt vizes úton, lapos hátsóval. Tegnap mentem, rendes oldalra lökte a hátsó kerekemet..
Haver (bátyám volt osztálytársa) most megint zakózott motorral, bátyám volt nála, aztán ő mondta. Keze eltört, egyébként megúszta. Anno még DT 50-nel is eltörte a kezét, akkor a másikat.. Most már komolyabb a szerkezet, valami 600-as Yamaha túramotor. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Kell hozzá merészség, én nem is mertem bevállalni: részben ezek miatt vettem váltós öreg mocit a tervezett Yamaha Majesty, vagy Aprilia Leonardo helyett... Öreg vagyok, rossz a szemem is, nem lehet egész úton az előttem lévő 5 méterre meredni.

A nagyobb kerék miatt is stabilabb, meg a lábam között van egy tank, amibe lehet kapaszkodni!
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Addig nem is fog változni, amíg 30-as táblákkal javítanak utat... Amióta megvan a Tact egyre jobban figyelnem kell... Tegnapelőtt kaptam be egy kb 3-4cm mély "padkát" Budapesten... Azt hittem kettéesik a kis kerék olyat csattant. Pedig arányaiban nem mentem gyorsan, csak az előttem levő hirtelen kerülte ki, én meg belementem

-
huszi.gyb
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Amíg magát töri rommá, addig nem gáz. Mást ne törjön... Addig nem zavar az ittas vezetés, amíg magát sodorja bajba... Ha már ártatlanokat is, az sok. Mondjuk... Kell a hírnév

-
huszi.gyb
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Leesett a robogóról
Nem volt szomjas. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mármint a legalja 500E
szerintem ez valami alírás... mert akkor a runner hosszabb lenne vmi? (nem vagyok benne biztos de szerintem hosszabb a runner mint 1790mm nem?)

megint halogattom a nagyobb ccm-et mert ez az area kegyetlen szép (szerintem)

Az már azért nem 1 sör.
nyogo83
sityupityu