- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vico03
tag
válasz
XSiGma #48191 üzenetére
Nekem a beiratkozástól számítva 3 hónap múlva lett a kezembe a jogsi és úgy hogy minden elsőre sikerült.
Véleményem szerint ha "jó iskolát választasz" és mindenben szerencsés, gyors vizsgaidőpontok, egyből sikeres vizsgák, az előírt óraszámú vezetés...stb. akkor akár 1-1,5 hónap alatt meg lehet szerezni. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
XSiGma #48189 üzenetére
30-50k attól függően, hogy elég-e a két gyakorlati óra (kismotorozol-e), vagy sem. Én nulláról kezdtem, összesen 8 órát vezettem (+1 a vizsga), így mindennel együtt, kézbe a papír 53k-ban állt meg tavaly (a motort ők adták természetesen a gyakorláshoz)
(#48191) XSiGma: ja bocs, benéztem: tavaly a jelentkezéstől a gyakorlati vizsgáig kb. 3 és fél hét volt, meg még plusz 12 nap alatt jött meg a papír postázva. Mindez Kalocsán.
-
kcsa
veterán
válasz
XSiGma #46937 üzenetére
Lásd hogy nem
(kizárólagosanszemélyed ellen szól a dolog, utánanéztem. 50-es Lead ahogy nézem két fajta van, az amire emlékeztem (best of 80's), meg van egy újabb fajta, de abból kereső se hozott fel sokat. Egyik se olyan mint az SCV100.)
Mindegy is, kár ezzel takarózni, nem gondolom hogy nekem kell védekeznem
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
XSiGma #46927 üzenetére
Kerékpár sávnál van különbség folytonos (záróvonallal) elválasztott, és szaggatott vonallal elválasztott sáv közt.
Szaggatottnál előzés/kikerülés/kanyarodás céljából rámehetsz.
Záróvonallal elválasztottra KRESZ szerint is tilos. (A2 jogsit most csinálom).Egyébként részvét a büntetésért (bár én nem vagyok a kamu "papírok" híve).
ui.: Mennyit kérsz a LEAD-ért?
Rendszámozható?
-
patrik1994
csendes tag
válasz
XSiGma #38707 üzenetére
Sok jót nem olvastam a jogsi nélkül szórakozásról, így ha nagyobb, akkor jó lenne ha kijönne a 200ból a jogsi, átírás..., tehát minden.
Gyors keresés után 150-ért találtam legolcsóbban, de ezen nincs rendszám, a maradékból kijönne a többi költség?
Ha nem muszáj, nem akarom ezt a pénzt mind elkölteni.Szerk. Bukósisak, ruha sem ártana, ezeket sem tudom mennyibe kerülne.
Motor megvétele után meg kéne nézetni is gondolom. -
SzlobiG
félisten
válasz
XSiGma #34902 üzenetére
Először is ha nem jó a tanki jelződ, akkor hogyan mérted le a fogyasztást? Sehogy. Az hogy te azt gondolod csak egy dolog, fél grammal könnyebb görgővel dupla akkora fogyasztást nem lehet produkálni jó ha fél literrel ehet többet vagy még annyi se.
"50ccm olasz."
Hát ez meg egy infó dús válasz volt...
-
runner 125
nagyúr
válasz
XSiGma #32363 üzenetére
2t robogánal max. karbi és membrán probléma lehet. Milyen robogód van?
killer1203
Hidd el, h egy papír nélküli 125-ös nem fog normális rendszámot kapni soha, kár is firtatni.
Az 50-es rendszámozása lassan 10 éves téma. Ha, valaha be is következik, biztosan lesz műszaki ellenőrzés. Nem is kell hozzáértőnek lenni, mivel Leonardo-ból soha nem volt 50-es.
-
csongi
veterán
válasz
XSiGma #31228 üzenetére
Ohh nem linkeltem
Bocsánat. Egyiket sem. Ez lesz a nyerő!
-
válasz
XSiGma #28362 üzenetére
Márk leírta, én is azon a véleményen vagyok. Sajnos szűkös a keret, annyiért talán tip-top Dio, Jog fogható ki. Talán ilyen import gépek között érdemes nézelődni, esetleg ez az AF-35-ös, vagy AF-62-es Dio se lehet rossz vétel. Nagy kerekűek picit drágábbak, talán 150k körül egy Kymcot-t meg lehet fogni, bár inkább fölötte. Én anno próbáltam már 100, és 150 ezer forint körül F12-eseket, mind kókány volt, visszatekert km-rel, úgy mondva, felújítás előtti állapotban, bár persze kívülről volt amelyik jól nézett ki, de nagyon beteg hangja volt szegénynek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
XSiGma #28355 üzenetére
Az injektoros Scara-t felejtsd el, a Ciak nem lehet rossz, de az akksitakaró hiányzik.
Nézd meg a Liberty-ket is.
"Azt elárulnád,hogy ennél a kettőnél mik a rossz állapotra utaló jelek?"
Az ár.
Garantálom neked, h 120k-ért fost fogsz kapni injektorosból, amire utána ráköltöd még egyszer a robogó vételárát.
-
válasz
XSiGma #28356 üzenetére
Mindkettő kamu, bírom mikor az eladó ilyen nyilvánvalóan át akarja b@szni a vevőt, szóval a Ciak 3-3,5 liter eszik, a Sacara pedig Di-Tech Morini blokkos, az megvan 2,5 liter körül. De az általad nézett gépek egyike sem épp megfelelő állapotú. Injektorosból pedig nagy átlagban 200k fölött érdemes nézegetni, addig csak kókányolt hulladékok vannak, és azok elég hamar belottyantanak.
#28359 busman: Ha rendesen karban van tartva, akár 35-40 ezer km után is megáll 2,5 literből 100km-enként. Nekem egy Piaggio blokkos, vizes PureJet NRG Powerem van (18mm-es befecsi torokkal), ha húzom neki, akkor se eszik 2,5 litertől többet, viszont 85-87km/h körül simán lehet szaladgálni vele, 60-70km/h-s utazót szereti, de nagy átlagban (90%-ban) 50km/h-tól nem megy többet, úgy elvan 1,7-2 literből is. A régebbi konstrukciókhoz annyira nem tudok mit mondani, azt tudom hogy ott gyakoribb a meghibásodás, bár nem egy túl jó a blokk, ezért is fejlesztették tovább a Di-Tech-et. Ugye a Piginél nálam, a 16000km alatt az injektornak semmi baja nem volt, tehát én bátran ajánlom a PureJet-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest