Hirdetés
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
Már kezd kicsit(nagyon) nevetséges lenni a story. Hív haver tegnap előtt este hogy helló azonnal pattanjál befele a kocsiba, itt a robogód előttem. Mondom az nehézkes lesz mert én Szegeden vagyok. Mondja na akkor nézzük hogy tényleg az enyém-e. Mondom jó, hátul kapaszkodó nincs rajta mert nálam van leszedve, hátsó kerék feletti idom nem lehet rajta mert nálam van, km óra alatt elem átfúrva mert gps volt rajta, kipufogó nem gyári hanem egy malaguti, első kerék maxxis csereérett, hátsó keréknek nagyon jól kell kinéznie. Aztmondja minden egyezik, és mikor mögötte ment akkor csak a jobb hátsó lámpa égett, fékezésnél villant fel a bal. Na most ez 1000% hogy az enyém.
Mondta oké, akkor lerendezi ő a haverjaival, ne aggódjak semmi miatt. Mondom azért csak szépen, hívjatok rendőrt, stb. Mondta okés, semmi probléma, ők elintézik. Mondom jó. Na ez után nem tudom elérni havert, telefont nem veszi fel, facebookon nincs fent. Szóval reméltem hogy legalább beszélt a "tulajjal", vagy tudja pontosan hol volt mikor megállt, hova ment, és akkor kinyomozom én hogy ki is most a "tulaj".
Szóval akkor mégegyszer. 15., 4., kerületbe pesten járkál egy világoskék színű, SR50-es, a post elején leírtam az ismertetőjeleket. Hozzáértőbbeknek mondom hogy egy WWW SR-ről van szó, vagyis fekvő levegős minarelli blokkos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu