-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
H2o-pok #50104 üzenetére
Anycubic Kobra S1 lett végül, ACE nélkül (azzal nagyon sokára lett volna itt). A kérdésem, hogy mennyire váltja ki 1-2 Sovol SH02 Filament Dryer az ACE-t? Ennél kézzel kell cserélgetni ott meg magától csinálja, de maga a szárításra, tárolásra megoldás a Sovol is. Milyen előnye van még az ACE-nak?
Szerk: nem válasz akart lenni
-
kokokka
addikt
válasz
H2o-pok #47092 üzenetére
Miért, ki dönti el helyettem, hogy nekem mire van szükségem? Ha más, az már régen rossz szerintem. És ha kiderül, hogy mégsem jó a döntésem az az én felelősségem és csak saját magamnak tartozom elszámolással. Ha meg másra hallgatok és nem jó, akkor szapuljam őt? Lehet, hogy félreérthető volt, de nem hiszem ezzel bármi rosszat írtam volna.
-
kokokka
addikt
válasz
H2o-pok #47071 üzenetére
Szerintem meg nekem kell eldöntenem, hogy kell e mindkét technologia, és bizony kell. Mindegyik másra való, még ha vannak is közös pontok. Vásárlás előtt már hónapokkal nekiálltam körbejárni a témát minden oldalról, nem vakon állok neki. Mindegy mit veszek, mindig pontosan tudom, hogy mi kell nekem és még soha sem voltam elégedetlen a választásommal. PC-n van 6 szeletelő program csak azért, hogy megtudjam melyiknek mi az előnye vagy éppen hátránya, tudom mi.mire való benne még akkor is, ha menet közben rengeteget is kell tanulnom. Arról nem is beszelve, hogy direkt nem.az aljabol választottam egyik nyomtatót sem, mert abból úgyis csak csalódás lenne sok esetben. Mindettől függetlenül biztosan lesznek kérdéseim a jövőben, remélem jöhetek velük. Ha meg valakit érdekel, szívesen leírom a tapasztalataimat velük. Legyen az siker vagy épp hiba akár az én oldalamról.
-
fabula
őstag
válasz
H2o-pok #46895 üzenetére
A Bambu EU boltjából [link] , Németországból szállítják. Gondold át, hogy nagyon érdemes megvenni hozzá kombóban az AMS-t, ha van rá keret, mert hihetetlenül megnöveli a használati komfortot és a többszínű nyomtatás is egyszerű vele. Ha együtt veszed kombóban, olcsóbb az AMS, mint külön vásárolva.
Arra figyelj, hogy amikor kiválasztod a nyomtatót, akkor még a 19%-os német ÁFA-val látod az árát, és amikor meg a pénztárnál fizetni akarsz, már drágább lesz a 27%-os világbajnok magyar ÁFA miatt. Szállítási költség mindenképp lesz, ha nyomtatót veszel, pótalkatrészek és Bambu filamentek vásárlásánál azonban egy összeghatár (ha jól emlékszem 50 EUR) felett már ingyenes a szállítás. A legtöbben - ha nem mindnyájan - inenn vettük a Bambu nyomtatónkat
.
Én használok gyári Bambu filamentet, de javarészt Sunlu, Eryone, Devil Design, Spectrum, CR filamenteket, minddel jól működik.
Ja és ma még valószínűleg akciósan tudod megvenni (07.05-el ér véget az egy hónapos akciózás). -
fabula
őstag
válasz
H2o-pok #46891 üzenetére
Ha nem akarsz szívni kezdőként, akkor Endert, de más Creality nyomtatót sem javasolnék.
Kezdőknek ár/érték/tudás/kezelhetőség viszonylatában jelenleg a Bambu bármelyik nyomtatója verhetetlen, szerintem. Én lassan másfél éve használok egy P1-et és ez előtt hat másik nyomtatóm is volt, van némi öszehasonlítási alapom. A Bambu nagyon jó. Vannak hibái, de közel sem olyanok, mint a többinek.
Ezzel szinte csak a karbantartással kell foglalkozni és csak nyomtatok és nyomtatok és .... Alig győzöm filamenttel
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest