Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

1. PLA hány fokon kezd el vetemedni? Nyomtattam egy napszemüvegtartót a kocsiba, a napellenrzőre. Mire este indult haza melóból, elég szépen deformálódott.

2. Tegnap felfaragtam a klipper firmware-t a Kossel-hez. G28 után olyan szépen belerongyolt az asztalba (invertálni kellett az irányokat, mint ezután kiderült...) a z-Probe-val a fej, hogy könnyek szöktek a szemembe. Először azt hittem, hogy meg is adta magát a mikrokapcsoló, aztán picit tekergettem-csavargattam a végén lévő kis műanyag szart és visszaállt a helyére, sikerült visszahozni a halálból. Viszont mint ha azóta jóval nyekergősebb lenne a nyomtató. Újrafeszítettem a gumiszíjakat, meghúztam a csavarokat a gömbfejeken, stb. De még mindig, mint ha sírnának kicsit a stepperek. Tudom valahogy debuggolni a nyomtatót, hogy ténylegesen kapott-e valami akkorát, ami maradandó sérülést okozott?

3. Épp fut az első octoprint-es és klipper-es nyomtatásom és azt figyeltem meg, hogy rohadtul megfogja a chrome-ot vagy én nemtom, de most hogy írtam ide a hsz-t, szaggatott a bevitel. ;] Más tapasztalt ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák