Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
1. PLA hány fokon kezd el vetemedni? Nyomtattam egy napszemüvegtartót a kocsiba, a napellenrzőre. Mire este indult haza melóból, elég szépen deformálódott.
2. Tegnap felfaragtam a klipper firmware-t a Kossel-hez. G28 után olyan szépen belerongyolt az asztalba (invertálni kellett az irányokat, mint ezután kiderült...) a z-Probe-val a fej, hogy könnyek szöktek a szemembe. Először azt hittem, hogy meg is adta magát a mikrokapcsoló, aztán picit tekergettem-csavargattam a végén lévő kis műanyag szart és visszaállt a helyére, sikerült visszahozni a halálból. Viszont mint ha azóta jóval nyekergősebb lenne a nyomtató. Újrafeszítettem a gumiszíjakat, meghúztam a csavarokat a gömbfejeken, stb. De még mindig, mint ha sírnának kicsit a stepperek. Tudom valahogy debuggolni a nyomtatót, hogy ténylegesen kapott-e valami akkorát, ami maradandó sérülést okozott?
3. Épp fut az első octoprint-es és klipper-es nyomtatásom és azt figyeltem meg, hogy rohadtul megfogja a chrome-ot vagy én nemtom, de most hogy írtam ide a hsz-t, szaggatott a bevitel.
Más tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Más tapasztalt ilyet?
poli27