- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
compi.hu
senior tag
válasz
TheProb #6584 üzenetére
Az a szet a régi, modelfrissítés előtti linear plus rúdjának tűnik. Az újak vastagabbak, és masszívabbak is. Nem tudom "macska úrnak" hogyan sikerült eltörnie az övét, de ha valóban eltört neki attól, hogy belegangol a fej az asztalba, akkor az a rúd gyári hibás volt, vagy atommeghajtású motorjai vannak. A régi fajta rudaknak többnyire a csapágy kikopása jelentette a végét, ezekkel az újakkal még nincs ilyen jellegű tapasztalatom (amúgy csak és kizárólag anycubicéktól szabad ilyet venni, nincs ugyan listázva, de én írtam nekik üzenetet és aznap amikor elérhetővé váltak az új fajta rudak emlékeim szerint 8 dollár körul tudtam venni egy szetet. Jóval strapabíróbbnak tűnek mint a régiek.
5015-ből természetesen 12 voltos kell, mert a nyomtatódon minden más 12 voltos.1015 turbo fan
V5 heatbreak (alapvetően 1.75-ös teflonos kell neked, én nem láttam még élő embert akinek sikerült all metallal dugulés nélkül nyomtatni)
nozzlik (Ha írsz megjegyzést a rendeléshez, hogy a megjelölt méretből kettőt kérsz csak, a maradék nyolc pedig legyen a többi méretből egy-egy, jó eséllyel megoldják)
fűtőpatron (ezt sem egyesével vesszük)
termisztorból sem árt tartalék
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest