- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
haxiboy #47265 üzenetére
Abszolút megértem.
Sejtettem, hogy nem rentábilis kinyomtatni az alkatrészt. A rendes fórumtársunk javasolta, hogy kérdezzem meg itt, egy próbát megért azért.
Sajnos megvásárolni sem éri meg! Még egy spéci szerszám is kell a kiszereléséhez, amit ki tudja hol lehet beszerezni...
Ennyi macerát, pénzt és időt (ami pénzben nem is mérhető) nem ér meg; pláne, hogy gyári hiba/design issue miatt hiányzik az én Miele gépemről a porzsák "csőr". Inkább vettem helyette 31.500 forintért egy új Electrolux porszívót, mert takarítani muszáj.
Még egyszer köszönöm mindnyájatoknak a segítséget!
u.i.: Késő már 3D tervezést tanulnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest