- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
"Illetve egy normális antennás modem azért talán több sávszélt tud a telefonnál."
Bár nincs elméleti maximumán a környékbeli 4g háló, én semmivel se mértem gyorsabbra az új Hüvej b900-unkat (alexás "ai csoda") az 5éves s7e telefonomnál.
Kicsit csalódtam, de vigasztal a tudat, h extraolcsón szereztem és hogy nem durrantok így telefonakksit. A wifije viszont érezhetően jobb.
-
Én meghúzom magam itt azzal, hogy a 65P nálam több, kifejezetten ellenőrzött körülmények közt végzett mérés, illetve tapasztalat alapján sem kiemelkedően jó lefedettség vonatkozásában, bár a sebességgel nem volt gondom.
Szerintem ez egy kiváló router, de nem egy hatókörbajnok.
MaCS
UI: Ja, és Go Packers!
-
adika4444
addikt
Hali!
Érdekes a jelenség. Kábeleket cseréld ha van rá módod, illetve jó lenne egy teszt erejéig csak egy eszközt rárakni LAN-on, nem tudom amikor mértél így történt-e.
Érdemes lenne továbbá a Connect Box-ot modem módba rakni, majd egy eszközzel mérni a CB-vel közvetlen, utána pedig a routerrel csak azzal az eszközzel.
Wi-Fi hatótávban az eddigiek alapján nem egy nagy eresztés az eszköz, de a CB-nek alapból elég jó a jelerőssége. Az más kérdés, hogy azonos jel mellett a 65P jobb sebességet tud a Wave2 Wi-Fi miatt...
Nekem nincs 65P-m, majd akcióban tervezek rendelni egyet, szóval ezek az itt olvasott tapasztalatokból álltak bennem össze.
-
blakey
titán
Nem tudom az okokat, de nekem eddig semmilyen hiba nem jelentkezett gyárival és OpenWrt-vel sem, stabilan hozza a 300-as netemet, folyamatosan 305-310Mbps illetve iperf3 szerint is megvan a gigabit. Olvasom, hogy van akinél nem stabil ahogy te is írod de nem tudom mire vélni. Valami elkerülheti a figyelmünket.
Most mértem (300/20-as net): -
TCr
veterán
Szia,
Ezen felbuzdulva és is leírom a saját tapasztalataimat, ugyanis eléggé hasonlít nálam a setup.
UPC 500-as net,
Connect box:
Kábelen és wifin is ingadozó, 90 és 250 közötti érték + gyakran eldobálta a wifit.AC65P (gyári fw):
Kábelen és wifin állandó 310-320, atomstabil wifivel és egyértelműen nagyobb hatótávval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest