- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem erre gondoltam, hanem a szülői felügyeletre az AiProtection menün belül (router webes felülete), ott lehet tartalmat is blokkolni.
Már bánom, hogy visszavittem az AC65P-t, mert ez az AiMesh nem nagyon akar működni, viszont hardware-sen talán az AC65P jobb választás lett volna, a gyerekek eszközeire meg feltehettem volna mondjuk egy ESET szülői felügyeletet... Remélem az AC66U B1-et is vissza tudom vinni attól függetlenül, hogy a cserekor már személyesen vettem át...
-
Novver
senior tag
Milyen TP-Link volt amivel nem voltál megelégedve?
Kinéztem magamnak egy TP-Link Archer A9 AC1900-at, viszont itt ajánlották, meg látom is a posztokban hogy nagyon nyomják az ASUS RT-AC65P AC1750-et és nem tudok dönteni
Egyfelől szeretem a TP-Link termékeit, még nekem nem volt velük gondom, viszont ASUS oldalon sincs gondom, csak jól szeretnék választani. Nehezen tudok dönteni. -
-
-
Multibit
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Motoros topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest