- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi1984p
újonc
válasz
dorika87 #64541 üzenetére
Azt nem írtam, de egyben access point is tud lenni ha a régi routeren is bekonfigurálod a wifi-t ugyanarra az SSID-ra és jelszóra.
Egyedüli problémna tud lenni a barangolás a lakásban: Az androidos telefonok például általában nem tudják kezelni, szóval ha bemegyek a lányom szobájába a hálószobából akkor még mindig a hálószobai router jelét veszi borzasztó gyenge jellel, nem vált át a másik AP-re automatikusan. Erre egyébként lehet, hogy van megoldás, de egyelőre nem volt időm foglalkozni vele.
-
Sanyi1984p
újonc
válasz
dorika87 #64497 üzenetére
Ez a dolog sok mindentől függ, de ha sikerülne valami központi helyre elhelyezni a jelenlegi routert, szerintem az is megoldaná a feladatot, nem rossz eszköz az még ha ezer éves akkor sem.
Persze ha mindenképpen újat szeretnétek akkor az ASUS routereket tudom ajánlani mert elég jó minőségűek és az említett árkategóriában is van olyan termékük ami nem okoz majd csalódást. (RT-N18U)
-
válasz
dorika87 #36844 üzenetére
a tl-wdr3600 és tl-wdr4300 között csak az antennák számában, és abból a szempontból is csak az 5 GHz wifi szórás esetén van különbség, előbbi 2*2:2, utóbbi pedig 3*3:3 mimo képes.
amennyiben van/lesz 5 GHz sávon jobb, mint 2*2:2 mimo képes ellenoldali eszköz, úgy jobb a tl-wdr4300, ellenkező esetben mindegy.
amennyiben van/lesz dual band/5 GHz képes ellenoldali eszköz, úgy jobb a tl-wdr3600. -
laca500
aktív tag
válasz
dorika87 #34244 üzenetére
Szia!
Én felhívtam őket a 1272-es számon. Addig nyomkoráztam a billentyűt amíg az automata helyett egy ügyintéző jelentkezett. Ő azt mondta, hogy júli 15.-től kezdik szerelni, a szerelők keresni fognak. Letudod adni az igényedet már most is. Ha jól emlékszem 6700 Ft/hó az ára, de lehet, hogy 6750. Lehet, hogy csomag függő, nekem top net csomagom van jelenleg.
Most nézem a digi oldalát és mától már ki is írják, hogy júli 15.-tól lesz.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest