- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
sirarcheer #89880 üzenetére
Olvasd el az előző HSZ-em. AX58U 98%-ban megegyezik az AX82U-val viszon előbbire van Merlin FW amitől jobb a router képessége. AX82U-ról váltottam AX58U-ra.
-
válasz
sirarcheer #89880 üzenetére
Az AX82U is belefér, de nem tudom ez, vagy AC86 jobb lenne?
Mindenképpen az AX82U, nem érdemes ilyen áron már AC-s eszközt venni.Vagy otthoni használatra az AX56 /58 is elég?
Elég lehet de ha belefér akkor inkább legyen az AX82U. -
válasz
sirarcheer #89869 üzenetére
AX56U/AX58U/AX82U amiben érdemes lenne gondolkodni.
Ha ennél olcsóbban szeretnéd megúszni a beszerzést akkor a jelenlegi maradjon az elsődleges eszköz és az új pedig a másodlagos, AC57Uv3 lenne a megfelelő típus. -
válasz
sirarcheer #71355 üzenetére
A paraméterei és a tapasztalatok alapján jó eséllyel indul, de senki sem tudhatja, hogy mit hoz a zord valóság.
MaCS
-
shev7
veterán
válasz
sirarcheer #1280 üzenetére
ja, ezt nem mondtad
a fuser/pass nem modemtol fugg. Ugyanazzal a u/p-szal akar teljesen mashonnan is belephetsz...
-
cocska
tag
válasz
sirarcheer #1279 üzenetére
Köszi! De nem a 2000Ft-on van itt a hangsúly...az szerintem nem ér semmit ha csak pl az én gépemen van. Ha pedig a másik gépre teszem szerintem akkor sem ér semmit, mert a két gépre telepített cfos-ok nem kommunikálnak 1mással. Ha nincs igazam MONDJáTOK
.
Router tanácsot is elfogadok.
-
shev7
veterán
válasz
sirarcheer #1275 üzenetére
akkor a router tarcsaz, de ha nem adtal meg semmit, akkor lehet (Bar kicsi a valoszinusege) hogy valaki mar hasznalta/kiprobalta elotted, es az o adataival tarcsazol be.
-
shev7
veterán
válasz
sirarcheer #1271 üzenetére
hadd kerdezzek ket dolgot? Ha a routerbe nem irtal semmit akkor most a geped tarcsaz es nem a router ugye? Szerinted ez jol van igy?
-
Lortech
addikt
válasz
sirarcheer #1256 üzenetére
Az alján van a matricán.
-
Soma01
veterán
válasz
sirarcheer #1236 üzenetére
Én special az Edimax BR-6104K-t vagy SMC Barricade SMC7004VBR-t ajánlom ha olcsóbbat akarsz. Mindkettő kiforrott van hozzá normális FW. De nagyon jó stabil a Trendnet is.
Az első 2 nem tud MAC alapján IP-t osztani. De egy pár gépes hálózatnál nem baj ha kézzel kell állítani a gépeket vagy ha DHPC autómatikusan oszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged