- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
memorix
senior tag
-
dudika10
veterán
válasz
totomusic #102063 üzenetére
802.3 szerint 1500VRMS isolation barrier kell es erre sokfele megoldas van, csak az egyik a kulon erre a celra gyartott feluletszerelt IC amit a 2.5Gbps port mogott latsz. A masik amikor konkretan a csatlakozo aljaba integralva van minden, hogy helyet takarithass meg a PCB-n. Es van harmadik megoldas is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
totomusic #102048 üzenetére
én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy nekem is az a benyomásom, hogy majdnem minden mai router úgy néz ki, mint a halálcsillag... régen azért volt olyan, ami esztétikus, az antennások között is. Korábban pl. Archer C8-am volt, az szinte szép volt.
Amúgy nyilván azon is múlik, hogy stratégiailag hova lehet rakni, hogy mindenhol legyen jel, mennyire van szem előtt, nálunk pl. eléggé.
#102053 blakey
nálunk már két olyan telefon is van a lakásban, amit tudja a wifi7-et... de persze ennek sok jelentősége nincs. -
Pocok256
veterán
válasz
AX6000 ren vacillálok én is a wifi 6e és a wifi 7 hiánya nálam is egyelőre visszatartó erő viszont lassan oda jutok, hogyha a wifi 7 hiányozni fog max veszek egy asus routert ami tudja és beilelsztem az ai meshbe and done... lesz wifi 7 olcsón. Vagy csak mögé kötöm mint ap.
-
válasz
Persze, mindenkinek mások a szempontjai.
Nekem a polc teteén van a GT-AX6000, és egyszerűen nem látszik belőle annyi, hogy lássam, hogy hogyan néz ki -- mivel fekszik. Egy alig látható eszköz esztétikumát alávetni a műszaki paramétereknek nekem legalábbis furcsa.
A Wifi7 miatt én is vacilláltam a beszerzésen, de visszaidézve az eddigi történeteimet, arra jutottam, hogy a megjelenés után legalább egy-két évig én nem szoktam ráállni az új megoldásokra. Ezek az elején kiforratlanok, de legalább rettenetesen drágák -- és nincsenek partnereik itthon.
MaCS
-
válasz
totomusic #102044 üzenetére
Ha a router szem előtt van, akkor rossz helyen működik.
Ezt a rondasági problémát egyébként nem értem. Kevés kivétellel egyik sem szép, de nem is egy tolakodóan ocsmány szerkezet. Eleve fekete, kicsi és lapos. Dem domináns elem a lakótérben. Ha valakit egy hét után is zavar, akkor az szerintem direkt ezzel stresszeli magát.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest