- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
likeaRAINBOW #92115 üzenetére
Szülői felügyelet, AiProtection, QoS, Forgalomfigyelő szolgáltatások közül nincs valamelyik bekapcsolva?
-
blakey
titán
válasz
likeaRAINBOW #92118 üzenetére
Szerintem rossz hangnemben olvasod, ugyanis nem "nem kaptam fel a vizet". Valaki írta a 100%-ot és csak egy magon. Más router, más firmware, stb. Megy a HW NAT, a Merlin a gyárin alapul. Nálam, 500-as nettel minimális a terhelés.
-
válasz
likeaRAINBOW #92118 üzenetére
"emlékeim szerint az Asus n18u pont így volt, amint CFW-n ment, a HW NAT ugrott."
Ez biztosan nincs így, Tomato alatt tapasztalatból mondom, hogy működik a CTF, de szerintem gzenux alatt sincs gond ezzel. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
-
blakey
titán
válasz
Nem értem a problémát. Azt szeretnéd, ha 1%-on menne? Teljesen mindegy hány eszköz "lóg" rajta, teljes sávszélességet használ így véleményem szerint még bőven van benne tartalék. Emlékeim szerint AC65P-nél volt olyan, hogy csak az egyik mag ment 100%-on.
Volt gyári visszaállítás? Melyik FW van fent? Én a legújabb alfát használom. Nincs gigás netem így nem tudom megnézni, de szerintem nincs azzal semmi gond. -
TeeJay
félisten
válasz
likeaRAINBOW #75598 üzenetére
AC57U ha gigás nethez kell mindent megold és jó a wifije is!!!
AC65P ha van kicsit több pénzed és megfizeted a 8x annyi flash+dupla ram+4antennás
csúcs N és AC wifi vezérlőt amivel jelenleg 22-23ezres akciós áron a legnagyobb ár/érték tudást hozza ez a router!
hasonló 4antennás Broadcom cucc pl az AC86U ami majdnem 65-70ezerbe fájAC85P-t felesleges venni mert az AC65P és AC85P azonos mindenben már kiteszteltük
-
válasz
likeaRAINBOW #51133 üzenetére
Az Asus RT-N18U képes kihajtani az 1000 mbps sávszélességű digi internetkapcsolat valós sebességét, ami max. ~940 mbps.
Routerek 1000 mbps netsebességig: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest