- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
likeaRAINBOW #92115 üzenetére
Szülői felügyelet, AiProtection, QoS, Forgalomfigyelő szolgáltatások közül nincs valamelyik bekapcsolva?
-
blakey
titán
válasz
likeaRAINBOW #92118 üzenetére
Szerintem rossz hangnemben olvasod, ugyanis nem "nem kaptam fel a vizet". Valaki írta a 100%-ot és csak egy magon. Más router, más firmware, stb. Megy a HW NAT, a Merlin a gyárin alapul. Nálam, 500-as nettel minimális a terhelés.
-
válasz
likeaRAINBOW #92118 üzenetére
"emlékeim szerint az Asus n18u pont így volt, amint CFW-n ment, a HW NAT ugrott."
Ez biztosan nincs így, Tomato alatt tapasztalatból mondom, hogy működik a CTF, de szerintem gzenux alatt sincs gond ezzel. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
-
blakey
titán
válasz
Nem értem a problémát. Azt szeretnéd, ha 1%-on menne? Teljesen mindegy hány eszköz "lóg" rajta, teljes sávszélességet használ így véleményem szerint még bőven van benne tartalék. Emlékeim szerint AC65P-nél volt olyan, hogy csak az egyik mag ment 100%-on.
Volt gyári visszaállítás? Melyik FW van fent? Én a legújabb alfát használom. Nincs gigás netem így nem tudom megnézni, de szerintem nincs azzal semmi gond. -
TeeJay
félisten
válasz
likeaRAINBOW #75598 üzenetére
AC57U ha gigás nethez kell mindent megold és jó a wifije is!!!
AC65P ha van kicsit több pénzed és megfizeted a 8x annyi flash+dupla ram+4antennás
csúcs N és AC wifi vezérlőt amivel jelenleg 22-23ezres akciós áron a legnagyobb ár/érték tudást hozza ez a router!
hasonló 4antennás Broadcom cucc pl az AC86U ami majdnem 65-70ezerbe fájAC85P-t felesleges venni mert az AC65P és AC85P azonos mindenben már kiteszteltük
-
válasz
likeaRAINBOW #51133 üzenetére
Az Asus RT-N18U képes kihajtani az 1000 mbps sávszélességű digi internetkapcsolat valós sebességét, ami max. ~940 mbps.
Routerek 1000 mbps netsebességig: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest