- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
Ernesto78 #71897 üzenetére
Az 5GHz-es routerekbe kötelező jelleggel bele kell tenni a DFS radar detect funkciót, azaz ha a router az adott csatornán meteorológiai radart érzékel akkor nem használhatja azt a csatornát. Valószínűleg ez került bele a frissítésbe. Tedd auto-ra a csatornát 5GHz-en, (vagy használj olyan firmware-t vagy olyan routert amin ez kiiktatható). Nem túl kellemes dolog, hogy ezeket a radarokat pont az 5GHz-es wifi sávjába eső frekvenciákon használják - talán jobban is kitalálhatták volna a frekvencia kiosztást. Nekem itthon a lakásban is radart detektál a csatornák elég nagy részénél, (de van párféle megoldás, az én routeremben pl. singapore-t választva kicsit jobbak a lehetőségek, ill. némi trükközéssel ki is lehetne kerülni a dolgot). A régi TPLink4300-as routeremben 5GHz-en, az auto beállításon kívül mindössze 4 csatornát lehetett kiválasztani.
-
válasz
Ernesto78 #71790 üzenetére
Nekem pont az 5G-n fordult ez elő. Annyit tettem, hogy rácsatlakoztam ugyanezen a routeren a 2,4G sávra, és azon már volt net rendesen, utána visszaléptem az 5G-re, és ott is jó volt. A többi eszközzel ugyanekkor nem is volt gond, ezért nem hiszem, hogy a szolgáltatásban lett volna kimaradás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest