- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GhostVector
üzenetére
Én MikroTik-et használok 10+ éve.
Teltonika-t ajánlották nekem, milyen hiper, szuper, ne ragadjak le MikroTik szinten 😁
Bár pont ma mondta egy ismerősöm , a Teltonika cuccok is RouterBoard alapokat használ 😁 -
válasz
GhostVector
üzenetére
Ez nem túl jó hír 😢
-
F4Zi
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Köszi!
Igen, hasonlóakat írt nekem is, de mondjuk úgy hogy volt már hogy másban nem mondott igazat, ezért kérdezek inkább itt is utána igazi emberektől, én sajnos nem találtam semmit.Egy Asus RT-AC51u meg szokott néha rottyanni szülőknél kis családi házban, ha 3 pc van rákötve kábellel, meg 2-3 laptop és 4-5 telefon csatlakozik rá wifin keresztül.
Hatótáv az kb rendben szokott lenni.
Az MR30G egy normális és költségbarát opciónak tűnik, csak egy kicsivel kéne (szerintem) jobb hardver meg több antenna mint az Asus-nál mert néha ezt még az is bírta.
Meg nem hátrány, ha 1000mbps-es wifire is lehetne ugrani ha már veszünk valamit. Asus csak 100-as. De ezt a szempontot minden itt említett Router már megugorja.Nekem az MR30G alapból nagyon szimpatikus, de ha mindneki azt ajánlja, hogy Wifi6, akkor ezek az alábbiak közül a fentebb említett helyzetre ezek az alábbiak közül jobb lenne valamelyik?
Xiaomi AX1500 vs
Tenda TX3 AX1800 vs
MERCUSYS Wireless Router Dual Band AX3000Köszi!
-
TeeJay
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Annak a Qualcomm procis kis tesója van nálam és tesztelem
Asus BE50
Eddig egész jó Samsung telefonnal
Persze ez a legolcsóbb BE Asus router
Hétfőn jön BE58U azzal párban fogom nézni melyik mit tud -
4Grider
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Adásteljesítményben egyes gyártók eltérhetnek az engedélyezettől. Egy Asus vagy TP-Link ezt nem engedheti meg magának.
-
boborján2
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
A külső ,belső antenna ugyanaz. Darab drót a műanyag házban. Legalábbis a közepes kategóriáig biztosan.
-
Noxy
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Az icipicivel magasabb jelerősség miatt, vagy nem akarsz port törölgetni az antennákról?
-
kpityu2
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Itt összehasonlította őket egy fórumtárs. #105716
-
trance89
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
Itt inkább a Cudy-kat szoktuk ajánlani, MR90X-el kevesebb a tapasztalat (ez persze nem azt jelenti hogy rosszabb)
-
trance89
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
A 3000S lényegesen jobb minden téren
-
válasz
GhostVector
üzenetére
Csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy az adott eszköz mire is képes mivel minden környezet más és más.
Inkább a Cudy felé hajlok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX