- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #28465 üzenetére
Azért, mert egy belépő szintű router-en nem megy normálisan DDWRT, ami amúgy is egy rakat sz@r OpenWRT-hez képest?
Szép...
-
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28461 üzenetére
jólenne végülis a moddolt fw is,csak nekem itthon 841nd van,ésaz nem igazán szereti a ddrt-t,mert állandóan szaggatja a netet vele,meg megáll a net letöltés közben.
-
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28457 üzenetére
Esetleg más valaki tudna segíteni?
Azért köszönöm a segítséget,az asus tényleg jónak tűnik,de sajna az meg nincs náluk -
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28455 üzenetére
Tökéletesnek tűnikaz az asus router.
viszont innen melyiket lenne érdemes szerinted 15.000-ig?
Sajna azt a huawei repeater az extreme digitalon vettem,és visszavihetem,viszont onnan kell vásárolnom a másikat is.
Olyatz amit linkeltél nem találtam,csak hasonlót.Az is jó lenne?Vagy van esetleg jobb is?
előre is köszönöm. -
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28452 üzenetére
Igazából egy 2 szintes házban kellene átlöni egy 50 cm-es vasbeton falat
Vettem egy huawei ws320-as repeatert,de sajnos kevésnek bizonyult
ezért gondoltam a 3x3-as antennára.De ha erősebb a 2x5,akkor egyértelműen az érdekelne.
Mit tudnál ajánlani?
Köszönöm. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #28444 üzenetére
Értem, köszi
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #28432 üzenetére
Jelenleg egy mezei TP-Link WR340 van, annak a tempója bőven elegendő
25Mbit-es UPC a net
-
Sonja
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28429 üzenetére
Van az alaplapomon alapból WiFi, így rögtön csináltam is egy képet.
Megyek a másik topikba.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28426 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #28422 üzenetére
Már megvan, de inkább az openwrt topik segített
-
Möhe
addikt
válasz
Intruder2k5 #28380 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Amúgy a BDrip simán megy hálózaton,csak a nagy 10+ Kbps- os filmek akadnak. (de már rájöttem ,hogy a lejátszónak nem gigabites a portja)Az AsusN16 spec-nél olvasom, hogy torrent letöltés kikapcsolt gép esetén is. Ez gondolom külső HDD-re USB-n érti. Vagy mókolt FW-vel?
-
válasz
Intruder2k5 #28389 üzenetére
Akkor szerintem szűkítem a kört:
• Asus RT-N15U
• TP-Link TL-WDR3600
• TP-LINK TL-WR1043NDHa lehet nyomtatót is rádugnám, és HDD-t is. Meg sem merem kérdezni, hogy módosított fw-vel lehet-e t. klienst üzemeltetni(nem biztos, hogy erre elég az a pár mhz)
Melyikkel járnék a legjobban és miért? Igaz neked válaszolok, de mások véleményére is kíváncsi lennék. És természetesen a kérdés még, hogy nagyobb lesz-e a hatókör mint a mostani Linksys WRT54GL-el?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28390 üzenetére
Igen, azóta már rákerestem, csak anno a kis antenna miatt rögtön kiesett, és kinézet alapján elkönyveltem ugyanannak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28353 üzenetére
ohh, ezt megjegyzem.
-
válasz
Intruder2k5 #28385 üzenetére
Melyik a következő lépcső?
-
válasz
Intruder2k5 #28383 üzenetére
Ja bocsánat, nem lényeg a tomato, csak legyen főzött rom, amiben a felsoroltakat végre lehet hajtani könnyen.
Melyik az ami felső kateg és best buy? 15 fölé nem szeretnék menni.
-
Möhe
addikt
válasz
Intruder2k5 #28372 üzenetére
köszönöm.
A giabites hálózat mit takar? Az említett router és switch-et? A kábel CAT5e jelenleg.
A 15k-s vonalat magamnak húztam meg,ha olyan a helyzet és elengedhetetlen hogy kifogástalanul is működjön akkor nem nézem az árát,és inkább rászámolok még egy kicsit.De azt akarom hogy amit elképzeltem az ne csak módjával hanem kompromisszum nélkül működjön,ha 20k lesz akkor annyi, 5ezresen ne múljon hogy sűrűn anyázzak és mindenért felhúzzam magam,annál kényelmesebb vagyok. -
klambi
addikt
válasz
Intruder2k5 #28371 üzenetére
áá fenébe.. akkor hagyom az egészet..
-
klambi
addikt
válasz
Intruder2k5 #28365 üzenetére
milyen fw van ami beton stabil erre a cuccra?
-
Möhe
addikt
válasz
Intruder2k5 #28368 üzenetére
25/10 ,ha jól tudom (nem én kötöttem) de később már nem akarok tőlük semmit, lejár a hűség és húzok el
50-es alá nem akarom adni,mert az is elérhető a tömbben -
dragonfx
veterán
válasz
Intruder2k5 #28360 üzenetére
ilyenre nem elsz példa
nem is erre vettem.
de csak van valami tesztprogi nem? -
dragonfx
veterán
válasz
Intruder2k5 #28358 üzenetére
nem torrentezek
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28355 üzenetére
Sajnos elegge nagy a kaosz az N12-es routerek valtozatai teren, de szerencsere vagytok ti es igy mar könnyebb a dolog...
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28352 üzenetére
Köszönöm, giorgio-nak is!
A nagyker (Ramiris?) meg szepen felreinformalja a boltokat, mert 10 kiskerböl 9 helyen azt mondtak, hogy a D1 nincs a nagykerben, elfogyott. Az egyik helyen berendeltek azert a simanak kikialtott tipusbal es lam, akkor ez a D1-es lesz.
Amugy innen veszem es latszik, hogy a kepen egeszen mas tipus van, mint a gyartoi cikkszam, ami viszont a D1-hez tartozik. [link]
A szep meg az egeszben, hogy az egyik boltban szabajosan elhajtottak, hogy az nem igaz, hogy a D1-böl valaki is tudna szerezni, mert csak egy nagyker forgalmazza az Asus-t es ott nincs D1...
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #28284 üzenetére
Szia!
Szerintem csak arról lehet szó, hogy a port sebessége miatt a két irányt egyidejűleg nem tudja kiszolgálni (illetve 80 Mbps-es letöltési sebességhez nyilván tartozik valamennyi feltöltés is a TCP protokoll miatt).
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28318 üzenetére
Köszi!
Akkor marad a WDR4300. Számolgatok majd, remélhetőleg ki tudom gazdálkodni.
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28308 üzenetére
Szuper, kösz!
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28301 üzenetére
Nézegetem ezt az emulátort, de nem látom azt a beállítási opciót, hogy vonalszakadás esetén automatikusan újra létesíten kapcsolatot, ezt hol találom?
Linksys E1200-nél itt van:
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28305 üzenetére
Kösz a sok segítséget! Első körben megpróbálom az N12 D1-et beszerezni, mivel nem olyan sürgős (van egy jól működő Linksys E1200-esem) a dolog.
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28303 üzenetére
Kösz a tippet. Az RT-N10U B ugyanez, csak feketében?
[link]A két antenna miatt nem lenne erősebb az N12 D1 jele?
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28301 üzenetére
Ez az emulátor nagyon hasznos volt, kösz!
T-Home-os ADSL 15 Mbit/s netünk van.
Ez az Asus-os DDNS szolgáltatás jól és megbízhatóan működik?
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28299 üzenetére
Amúgy használható alap Asus FW-vel is, vagy mindenképpen ajánlott feltenni rá a Tomato-t? Én különösebb dolgokra nem akarnám használni, a lényeg, hogy ezek működjenek benne:
- DDNS
- állandó kapcsolat / szakadás esetén automatikus újraindulás (sajnos nálunk elég gyakran szétkapcsol az ADSL)
- állandó DHCP kiosztás -
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28296 üzenetére
Holnap kiderítem. Pénteken több kiskernek is írtam, a nagy többség azt válaszolta, hogy jelenleg hiánycikk a D1 (beszerzése folyamatban van), de máshonnan (Compker, Ipon) meg azt írták vissza, hogy egy munkanapon belükl beszerezhető. Ezek szerint több nagyker is forgalmazza?
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #27853 üzenetére
Ez vajon D1, vagy E verzió?
[link] -
válasz
Intruder2k5 #28281 üzenetére
Nekem jelenleg egy WR740N-em van és egy olyan eszközöm ami nagyon érzékeny a jelre és ezért kell váltanom. A 842ND-nek jobb jele lesz? Ez a legfontosabb kérdésem.
mate3553: köszi az infót
proradeon: nem tervezek váltani net-et, router-t is csak a jel erősség miatt váltok
Még az se lenne hátrány ha olyan típus lenne amire az OpenWrt-t fel lehet hegeszteni. Torrent kliensnek és ftp-nek használnám.
-
válasz
Intruder2k5 #28284 üzenetére
Valóban illene neki. De TL-WDR3500-al nincs tapasztalatom. Csak arra tudok alapozni, hogy TL-WR941ND (ami a gigabites switch-et leszámítva ~ugyanaz mint egy TL-WR1043ND) már nem elég a 80/25-ös csomag teljes kihajtásához, TL-WR1043ND-nek meg meg se kottyan.
-
default.
őstag
válasz
Intruder2k5 #28238 üzenetére
UPC wifis modemem van, de a wifi ki van kapcsolva, nem használom.
Tűzfalnak a win7 beépített tűzfalát használom + Avast! ingyenes vírusírtóját. Ez az össz védelmem a gépre.
Tudsz esetleg tanácsolni bármit ezek mellé, akár szoftveres, akár hardveres tekintetben ?köszönöm!
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28243 üzenetére
Hát ott is sincs készleten, szerintem kifogytak a nagykerek...
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #28241 üzenetére
Kösz.
És az a D-Link GO-RT-N300 milyen lehet? Mert akkor talán tényleg a chipseten múlhat a dolog.
De ahogy nézem, az ASUS RT-N12 D1 jelenleg sehol sem elérhető... -
tailor
őstag
válasz
Intruder2k5 #28235 üzenetére
Na szép... akkor sztornó, és marad a jelenlegi modem + egy normális router - ennek viszont majd utánajárok a fórumot olvasva, hogy melyiket érdemes beszerezni.
Köszönöm még egyszer a segítséget!
-
tailor
őstag
válasz
Intruder2k5 #28233 üzenetére
De most ezt a SA modemet lecserélhetném egy Cisco EPC3925 -re. Ez nem jó
(Bocs, abszolút nem értek a hálózati dolgokhoz - nem tudom, mi az az ED3 modem
)
-
tailor
őstag
válasz
Intruder2k5 #28231 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
A modemmel most megfogtál
Még a régi típusú, szürke van (Scientific Atlanta talán?)
Azért gondoltam a wifis modemcserére, mert alig kerül valamibe (2500 Ft), míg egy normálisabb router ugye 20 körül leledzik. Ráadásul lassan itt az AC-s wifi korszaka is, tehát majd inkább ilyet vennék, amikor normális áron kaphatóak lesznek.
De ezek szerint megéri cserélnem - el is indítom a folyamatot. -
válasz
Intruder2k5 #28226 üzenetére
Abban az esetben nem értelmetlen a két 2,4-es chip ha az egyik egy külső antennáról veszi a wifi jelet. másik pedig beltéren szórja. Vagy mind a kettő más-más irányba szórja a jelet irányított antennán keresztül.
Van még 1-2 eset amikor kellhet több azonos tartományú chip egy eszközben. -
válasz
Intruder2k5 #28215 üzenetére
Na de azért ugye nem írjuk le egy hibás termék alapján az egész TP-Link márkát?
-
Nixon18
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28211 üzenetére
Értem! Köszönöm a segítséget. A csere gondolom ugyanarra a típusra cserélést jelent.... jól értem?
-
Smithy87
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28153 üzenetére
Szia!
Küszi az infót igen valóban digi benéztem. késő van már
-
RedBullFan
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28101 üzenetére
Nemsemmi... Bar elsore bonyolultnak tunik de akkor ennek is utanaolvasok.. Igazan koszi
-
RedBullFan
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28098 üzenetére
Akkor koszonom jol hangzik.. Bar most eleg butan erzem magam.. Custom fw... Telon ismerek ilyen folgokat na de routernel
-
RedBullFan
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28096 üzenetére
Koszi.. Az asusok jol?? Semmit sem tudok roluk
-
kenyerr
tag
válasz
Intruder2k5 #28017 üzenetére
Akkor gyanús, hogy ki kell próbálni, aztán lesz ami lesz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28004 üzenetére
Manualjában van erről valami leírás vagy tudsz esetleg róla egy kis nfót adni, hogy hogyis van ez?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28001 üzenetére
Egyelőre 15 Mb/s-es ADSL alá, költözés esetén pedig 50 vagy 100. TP-Link 1043ND-t néztem az tud ilyesmit? Igazából az kellene, hogy mondjuk van rajta 6 gép akkor abból mondjuk 2 (fix) mindig korlátozva lenne. Szóval nem osztás kellene igazából, hanem, hogy bizonyos gépek fix sebességre legyenek korlátozva, és jó a MAC alapján persze.
-
p2pp
őstag
válasz
Intruder2k5 #27996 üzenetére
Van már olyan alkalmazás, ami kihasználja az ac szabvány adta lehetőségeket?
Egyáltalán mire kell az 5GHz-en az 1,3Mbps?
Még nem nagyon van olyan bejövő net kapcsolat, ami ezt
teljes szélességben kihasználja sztem.
Nekem most egyenlőre bőven elég a Tp_link TL-WDR 4300.Vki írta, h a Tp_link 841 csak 30M visz át levegőben, ami
nálam is beigazolódott. Mobilon néztem csak, ahogy most is.
A 4300 új Router mobilon 48 megát visz át 5GHz-en.
2,4-en 38-at. Jelerősség jobb, mint a 841-en. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Intruder2k5 #27992 üzenetére
Köszönöm!
-
matyi94
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27994 üzenetére
Ez nem feltetlen jelentene gondot, amennyiben anyagilag feljebb kellene mennem egy ac-s routerhez. Sebességben többet jelentene az ac gyakorlatilag is vagy csak elméletileg?
-
Handball94
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27988 üzenetére
Akkor fordítsuk meg a kérdést, ha nincs szükségem cserélhető antennára, de azért szeretném ha 24/7-ben vigye az 50/5-ös netemet a router - több eszközön - úgy hogy néha torrentezek is (nem a router esetleges usb-jén), akkor megfelelő lenne számomra bármelyik?
Az igazat megvallva az általad említett MIMO-ról még nem hallottam előtte, most kicsit utánaolvastam, ez egy átlagfelhasználó számára mennyire ajánlott/szükséges, a fentebbi igények figyelembe vételével? -
p2pp
őstag
válasz
Intruder2k5 #27985 üzenetére
Passz!
Ha tudnám 100%-ig, h jó lesz azonnal megrendelném. -
PNP
őstag
válasz
Intruder2k5 #27976 üzenetére
És a meglévő 8 dBi antennára lecserélhetem a gyári 2,4 GHz antennát? Gondolom, a router (3600) két antenna kimenetén a két frekvencia megy, külön. Valaki viszont azt írta, hogy a két sávnak egyforma antenna kell, de ezt végképp nem értem, miért.
-
PNP
őstag
válasz
Intruder2k5 #27974 üzenetére
Kár. Más: egy antenna csak bizonyos frekvencián működik? Az nem csak egy passzív eszköz (mondjuk egy drót/rúd)? Azért kérdezem, mert a 3600-nak levehető antennái vannak, de a TP-Link oldalán az összes antennához, így ahhoz is ami nekem van pluszban (8dBi) 2,4 GHz-et írnak. Létezik külön antenna 5 Ghz-re, csak még nem árulják?
-
wandorka
tag
válasz
Intruder2k5 #27827 üzenetére
Köszönöm a választ. Tegnap meg is vettem az Asus-t (RT-N12 D1).
Szuper! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Panelban is 2 - 3 fal távolságra lazán visz majdnem teljes jelerősséggel. Minden úgy működik, ahogy szerettem volna, most látszik milyen öreg volt már a régi
Viszont van egy észrevételem! Ez már tudja a VPN szervert tomato nélkül is!
-
Beppe91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27944 üzenetére
Igen-igen mindenképp kellene a két 5dbi antenna azért is néztem ezt a kettőt.
-
Magnum PI
tag
válasz
Intruder2k5 #27938 üzenetére
Ok. Mindenképpen átgondolom, hogy melyik lenne a jobb megoldás nekünk itthonra.
-
Magnum PI
tag
válasz
Intruder2k5 #27936 üzenetére
Ok, köszi az infókat!
-
Magnum PI
tag
válasz
Intruder2k5 #27932 üzenetére
Értem, köszi a véleményed mindenképpen átgondolom! Amúgy az RT-N10U és a RT-N12 D1 közt mi a lényeges különbség?
-
Magnum PI
tag
válasz
Intruder2k5 #27929 üzenetére
Szia!
Szívesen váltok nem ragaszkodom görcsösen semmihez nekem a lényeg, hogy megbízható legyen és tegye a dolgát
Miért ajánlod inkább az Asusokat? Nem sokat tudok ezekről a routerekről.
-
PNP
őstag
válasz
Intruder2k5 #27919 üzenetére
Volt náluk, át is vettem ma.
-
p2pp
őstag
válasz
Intruder2k5 #27924 üzenetére
Igazad van!
-
válasz
Intruder2k5 #27920 üzenetére
Ezt nem tudtam. Látszik, hogy régi felhasználó vagyok.
(#27917) PNP
Esetleg a http://freedns.afraid.org/ is jó alternatívának. Alap TP-Link firmware nem tudom tudja e kezelni, de OpenWRT biztos, hogy tudja. -
Focke-Wulf
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #27914 üzenetére
Ennyire szar csak nem lehet egy zsír új router, vagy igen?
Ennyi erővel akármit veszek olcsóéktól, az le fog fagyogatni? De miért gyártanak olyat, ami lefagy?
Mindegy, egy normális árából 3 féle használt olcsó is kijön valamelyik jó lesz -
Focke-Wulf
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #27912 üzenetére
A laptopom szarabb, mint a legutolsó router :@ 20 másodperccel aukció zárása előtt lefagyott, majd zárás után 6 másodperccel éledt újjá. Így nem tudtam bevinni a legutolsó licitet, pedig 450 forintért megkaptam volna!!!! Ráadásul postaköltség se lett volna, mert személyesen átvettem VOLNA! Nagyon mérges vagyok a gépemre!
-
Focke-Wulf
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #27898 üzenetére
Ja, furcsálltam is, hogy ilyen olcsó?? De hátha ilyen "híg" internethez ez az olcsó húsnak híg a leve rúter is jó lesz majd. Köszönöm a gyors választ!
-
Focke-Wulf
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #27896 üzenetére
10 mbit per sec letöltés.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27851 üzenetére
Bocs, azt hittem, csak a chipset eltérő...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27827 üzenetére
Az Extreme Digital szerint az ASUS-nak (RT-N12E) 2 dbi-s antennái vannak. Mondtam nekik, hogy a gyártó oldalán 5 dbi érték van feltűntetve, de azt mondták, más-más routerek kerülnek forgalomba Európa keleti és nyugati részén. Nálunk 2 dbi, amit állítólag egy vásárlói panasz miatt ki is mérettek.
-
Zoli133
addikt
válasz
Intruder2k5 #27845 üzenetére
Sorry, tova is álltam.
-
Gondwana
addikt
válasz
Intruder2k5 #27807 üzenetére
Köszöntem szépen, akkor inkább még spórolok, végülis nem döglött még a WRT54GL, nem holnapra kell.
-
Zoli133
addikt
válasz
Intruder2k5 #27794 üzenetére
40/20 Mbit-es Digi van behúzva.
Firmware-nek vaan ajánlott, vagy nyugodtan próbáljam ki a lehetőségeket és álljak meg a nekem tetszőnél?
A torrent az nem a vpn-en megy keresztül
-
Zoli133
addikt
válasz
Intruder2k5 #27792 üzenetére
Ez jól hangzik, használva minimálisan van céges levelezésre, meg időnként egy serverre lépek be rajta keresztül, elvileg ehhez elég kell legyen. (Pontos adataim nincsenek, mert most nem látok rá a GW-emre)
De mindneképpen pozitívan hangzik a dolog, már csak egyezteten kell a céges admin-al, kísérletezési jogokat kérni.
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
Intruder2k5 #27784 üzenetére
RT-N66U wifi terjedésével kapcsolatban éppen a napokban csalódtam egy nagyot kellemesen. A 2. emeleten van a lakásunkban a router, az utcánkban nem túl messze (de azért jóval több mint 50 méter) van egy kávézó, ahol néhány napja kávézgatás közben a telómon észrevettem hogy a saját netemet használom. Igaz az 5-ből csak 1-es térerőt mutat, de stabilan és gyorsan működik. 2,4 Ghz-en mert ugye a teló csak azt tudja, ha jól sejtem 5 Ghz-el még jobb lehet talán..
-
Kobor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27781 üzenetére
"de már úton van a 4300" remélem a segítség is
-
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27774 üzenetére
Értem, meg is nem akartam belefektetni egy 2,5"-os HDD-be ameddig nem látom hogy mennyire működőképes ez a rendszer, de most pár nap után már elég meggyőző számomra.
Szóval tartósság szempontjából a 2,5"-os HDD az ajánlott? -
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27769 üzenetére
A pendrive-ok, igen rövid élet tartamán mit kell érteni?
Vannak már tapasztalatok? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #27769 üzenetére
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27752 üzenetére
A router-nál mi az amit nézzek?
-
DaTika
tag
válasz
Intruder2k5 #27687 üzenetére
20-as upc van, az n14u-val szemezek, még pont belefér a keretbe
-
hvb
tag
válasz
Intruder2k5 #27651 üzenetére
Igen erről lenne szó, de eddig csak dd-wrt-s oldalon láttam, ilyen megoldást.
Elvileg a legújabb tomato van rajta, de nem találtam benne repeater módot egyenlőre. -
Rick3D
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27620 üzenetére
köszi szépen a kimelégítő választ
ha jól látom nagyon értesz ezekhez priv-ben esetleg válaszolnál egy kérdésemre?elég komplikált gondom van a mostani ruteremmel.
-
válasz
Intruder2k5 #27620 üzenetére
A TP-Link 3500 csak 100 portokkal rendelkezik, a 3600 a gigabites.
-
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27598 üzenetére
Szia!
Az RT-N10U B-t egyébként már forgalmazzák Mo.-n?
Nem igazán látom a komolyabb boltoknál.
Tudom hogy csak a külsőben más, de mivel látható helyen lenne, az újabb verzió jobban mutatna. -
Tika79
tag
válasz
Intruder2k5 #27598 üzenetére
Én is így jártam, hogy egyik nap még alig adott ki néhány boltot az árgép, másnap meg már tele volt találatokkal...E
z mind jól is hangzik, de én már annak is örülök, ha be tudom állítani a routert, hogy működjön. Úgy irigylem, akik ezt simán meg tudják csinálni! Ilyen rákötés, olyan hálozat.. -
ST05
őstag
válasz
Intruder2k5 #27572 üzenetére
világos, ennyi nekem épp elég, köszi szépen,
gyakorlatilag a régit 2k ért megkapná haver ,az ujat venném 5 év garral 4k ért,
nekem az is elég, ha csak ugyanolyan lesz, és kicsit nyugodtabb leszek a garral,az uj tipussal!
Csak egy dologtol tartottam, az ujabbik nem-e esett át valamiféle spóroláson,mint az a mai
világban könnyen megesik ,hogy valami régebbi az minőségibb
Igen láttam hogy nem vagy TPlink fannekem tök átlagos használatra
maximálisan jó volt ez is, főleg hogy egy nagyobb tábla csoki árába kerülhetettévek óta teszi amit tennie kell
köszi még1xer -
antmann
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #27569 üzenetére
Az igaz !
De nem is lehet elvárni mindenkitől hogy MikroTik os-t felkonfigoljon, de ha van egy ismerőse 15-prc alatt meg csinálja, és a kuncsaft pedig örül neki.
ui. : Operácios rendszerekről beszéltünk és mint olyanok egyik sem tökéletes ezalól nincs kivétel !!!!!!!!
Egy átlag felhasználónak nem kell rohanni MikroTikért a boltba mert jókat olvasott róla és nem biztos
hogy az igényeit kielégíti 100% -osan! -
ST05
őstag
válasz
Intruder2k5 #27569 üzenetére
megtisztelnél, ha itt erre egy mondatban segítenél
köszönöm
-
Shing
őstag
válasz
Intruder2k5 #27554 üzenetére
Ok, kössz...
Akkor jól meg kell nézni, de remélem már csak a legfrissebb revíziókat árulják.
-
juhiimi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27559 üzenetére
Ertem,koszonom a valaszt,akkor ha hard is kell kenytelen leszek kiadni ra tobbet.
-
juhiimi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27557 üzenetére
Nem feltetlenul ragaszkodok a tp-link-hez,szoval siman johet mas is.Amugy nem wifin lenne a full hd nezes,akkor is lehetnek gondok?
-
zeli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27543 üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget! Akkor lehet mégis az N12 lesz, az, ahogy néztem broadcom chipsetes.
-
válasz
Intruder2k5 #27499 üzenetére
Azóta van több tapasztalat az Asus RT-N66U + USB-N66 párossal. A sebesség nagyon függ attól, hogy az USB-s vevő hova és hogyan van elhelyezve. Ezzel elég jól el lehet játszadozni. Sajnos a vevőhöz adott usb kábel elég rövid, ezt már lecseréltem, de még ez is rövid. Szerintem telepíteni fogok egy aktív USB hubot, és arra fogom rátenni a vevőt, azzal már ki tudom tolni olyan messzire, hogy fel tudom tenni az íróasztal legmagasabb pontjára, legközelebb a routerhez, és legmesszebb a faltól.
Egyébként sokkal-sokkal gyorsabb, mint a korábbi TP-link, de persze nagyon más ligában játszanak, az egyik egy pár ezer forintos kütyü, ez meg 40 volt, csak a router. De atomstabil, azóta csak egyszer indult újra, de akkor is csak azért, mert áramszünet volt.
-
zeli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27541 üzenetére
Hát igazából annyira nem fontos, hogy legyen rajta USB. Gondolom erre akkor lehet feltenni openwrt-t, és hasonlókat, azon kívül nyújt valami mást ?
-
Boost3er
tag
válasz
Intruder2k5 #27538 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Spórolós topik
- Subaru topik
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged