-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
odipapa
senior tag
válasz
szaboi6512 #91307 üzenetére
Asszem az 5Ghz nem működött vele, de rég volt már. Nekem megfelel a gyári is.
-
odipapa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #91300 üzenetére
Próbáltam már a Merlint, nem igazán adott semmi pluszt, még bugos is volt.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
AX56U vs. AX58U téma rendszeresen felbukkan a topikban az 58 javára.
Én is ezeken az eszközökön gondolkodom, viszont a wifi teljesítmény nálam nem annyira fontos, hardveresen ki van lőve a házban a kertbe a jel több AP-al. Viszont a jelenlegi RT-AC56U routeremet aktívan használom torrentre, és itt azért néha döcög a rendszer. Ezért gondolom hogy nekem jobb választás lenne az 56 az erősebb hardver miatt. Jól gondolom? Mekkora letöltési sebesség érhető el vele a Download Masterrel? (telekom, 1000/1000, optika) -
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #82895 üzenetére
Egyébként mi most az AC56U alternatívája az ASUS-nál?
Kb. 5-6 éve használom gyári rendszerrel, megy a torrent rendesen, de félek hogy lassan megadja magát. Nekem nagyon jó mert még gyenge a netem, de lassan jön az optika. Meglátjuk mit tud belőle kihozni. -
odipapa
senior tag
Erősítsetek meg, sehol nem találom konkrétan leírva:
Egy dual band rooter egy azon időben ki tud szolgálni egy AC-s eszközt és egy, csak N-es tudású eszközt. Úgy hogy az AC-s megkapja közben a teljes sávszélességet amire alkalmas, 5Ghz-en. -
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27774 üzenetére
Értem, meg is nem akartam belefektetni egy 2,5"-os HDD-be ameddig nem látom hogy mennyire működőképes ez a rendszer, de most pár nap után már elég meggyőző számomra.
Szóval tartósság szempontjából a 2,5"-os HDD az ajánlott? -
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27769 üzenetére
A pendrive-ok, igen rövid élet tartamán mit kell érteni?
Vannak már tapasztalatok? -
odipapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27598 üzenetére
Szia!
Az RT-N10U B-t egyébként már forgalmazzák Mo.-n?
Nem igazán látom a komolyabb boltoknál.
Tudom hogy csak a külsőben más, de mivel látható helyen lenne, az újabb verzió jobban mutatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest