Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
kukinyo
üzenetére
Kijelölsz egy szakaszt, utána Menü / Hatás / Lekeverés vagy Felkeverés. Így néz ki:

(#36327) Gyumadár
A .bin önmagában egy lemezkép, nem kell kicsomagolni, csak felírni. Az ImgBurn eszerint támogatja a .bin formátumot is. Csak nem fájlként, mert akkor a lemezen egy nagy .bin fájl lesz, amivel nem mégy semmire.
Lemezképként kell felírni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
kukinyo
üzenetére
Nincs most előttem (nincs telepítve), de meg kell nyitni a fájlt, beolvassa egy sávba.
A sávon belül szakaszokat ki tudsz jelölni egérrel, vagy az egészet. Hasonlóan működik a másolás, beillesztés, összes kijelölése, törlés, mint egy szövegszerkesztőben.
Így a végéhez hozzá tudod toldani a vágólapra tett részt például.
-
Kernel
nagyúr
válasz
kukinyo
üzenetére
Attól függ, milyen adathordozóra kellene. IMG / image szektorszintű lemezképeknél alkalmazott elnevezés.
Ha floppy-lemezről, pendrive-ról, HDD/SSD-ről diskeditorral vagy bármivel készítek egy fájlba mentett szektorszintű másolatot, azt elnevezhetem IMG-nek, vagy aminek akarom.
Optikai adathordozónál az ISO lényegében olyan, mint amikor egy teljes HDD-t, az MBR-szektortól az utolsóig fájlba mentek, tömörítetlen raw másolatként.
Optikainál az IMG raw másolat még ennél is többet jelent, illetve tartalmaz, de nem IMG néven szokott futni, hanem például CUE/BIN vagy CCD. Ezek a formátumok a CDRWin és CloneCD programokkal terjedtek el.
-
andorra
őstag
válasz
kukinyo
üzenetére
A problémám a következő: volt HM erősítőm, de már nem szeretnék ilyet a jövőben használni, átálltam sztereóra. Van sok DVD-m, ami 5+1-es vagy DTS 5+1-es hangsávot tartalmaz (főleg zenei) és PCM sztereót nem. Ezeket szeretném lejátszani valahogy, minél kevesebb macerával. A PC-m 20 méter kábeltávolságra van a TV-től, a DVD játszómmal+az erősítőmmel viszont csak a sztereó hangsávos felvételeket tudom megszólaltatni. Költséghatékony megoldást keresnék, de nem találtam ki még ilyet. (Nem tudom, hogy az olcsóbb, használt DVD játszók között van-e olyan ami ezt az átalakítást eleve megoldaná?)
Jobb híján az is érdekelne és ez már a topik témája, ha lenne olyan program, ami gyorsan átkonvertálja a DVD-t valamilyen media lejátszó által kezelt formátumra (WD TV Live), a videoanyag tömörítése nélkül, de egyúttal a DD 5+1 vagy a DTS 5+1 hansgávot átkonvertálná pcm sztereóra (nem mp3-ra), és mindezt egy lépésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő