- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
kraftxld #3359 üzenetére
Mivel nem vagyok benne biztos, hogy ezzel meg tudom-e csinálni, hagy kérdezzem meg újra:
Egy bootolható Norton ghost program mellé szeretnék egy 4GB-s .gho fájlt felírni, úgy hogy a DVD lemez berakásakor bebootoljon a ng, és felmásolja az image fájlt a c particióra.
Ezt lehet ezzel?köszi
mod: akoor ha nem megy majd sírok! thx
-
RAM
őstag
válasz
kraftxld #2812 üzenetére
csak egy egyszerű tördelés kellene
pl. beírom: ice cream ENTER
ice tea -| | -
sandwich
lollipop
ketchup
...
valamelyik ingyenes programban azt hiszem volt ilyen opció, h kigyűjti a megnézett szavakat és el lehet menteni szövegfájlba, csinál 2 oszlopot, angol - magyar és kész. -
Hujikolp
őstag
válasz
kraftxld #2487 üzenetére
sajnos nem album, és nincsen id 3 sem. telóknál már láttam olyat h feltudja ismerni a számokat. és ezért próbálkozok itt, hátha tud valki ilyen progit.
a másik: van valmi olyan dos-os alkalmazás, ami az ntfs rendszereket is látja dosból? a legfontsabb h dosról van szó. -
DeusHun
őstag
válasz
kraftxld #2485 üzenetére
Szerkesztésre: UltraISO
7 gigás partícióról tegnap felhúzott rendszerről (amire a drivereken túl még pár hasznos dolog lett csak feltéve) High tömörítéssel csinált egy 1.7 gigás image-t a TrueImage. Mehet dvd-re.
Meg akkor még lehet tenni mellé ''néhány'' hasznos dolgot ami rendszerhibánál jól jöhet és van egy teljes recovery-toolja az embernek
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
válasz
kraftxld #2463 üzenetére
Re!
Feltettem a TrueImage-t és létrehoztam egy boot-olható cd képfile-t, kiírtam, lementettem vele az os-t, lett egy .tib file-om. Most jön a kérdés: ha ezt a tib file-t beleteszem a boot-olható cd-képfileba a TrueImage mellé akkor az boot-olható lesz? Mert akkor egy lemezen lesz a tool és a képfile amit vissza lehet húzni.
Ez megoldható? -
Chili7
őstag
válasz
kraftxld #2393 üzenetére
A címkénél sem tudom beállítani a 10x10-et, csak itt már azt sem értem, hogy miért nem.
Amúgy szerintem ezzel nem lehet megoldani, mert ezzel A4 és, egyéb formátumú perforált matricás lapra lehet nyomtatni.
Te ezzel meg tudod csinálni? Mert akkor onnan légyszi, hogy ''címke beállításai''.
Köszi -
djadji
senior tag
válasz
kraftxld #2260 üzenetére
Nem kapot a suli 2003-at, egyébként sincs gép, amire föl lehetne tenni. Server nincs ezt ugy értettem hoyg nincs olyan PC amit be lehetbne állítani servernek (pl nincs folyamatos áramellátás mert az egész épületet áramtalanítják éjszaka.., és nem minden gép van hálózatba..)
Ugyhogy nem hálózati megoldást keresek, hanem olyat ami hálózat nélkül oldja meg azt, hogy a gyerekek ne tudják széttrancsíroznia WIN-t, ne tudjanak menteni csak 1 bizonyos mappába, meg ilyenek...
Ha valakinek van ötlete várom a javaslatokat..
Előre is kösz! -
canniball
nagyúr
válasz
kraftxld #2262 üzenetére
Nem tudom milyen formában vannak beszúrva, mert ha jobbklattyot nyomok egy dián->mentés másként, akkor mindenféle képformátumokat (.emf, .jpg, .png stb.) ajánl fel elmentésre. De:
''Amúgy a powerpointban: file, mentés másként, és rtf kiválaszt.''
Ezt nem tudtam, viszont bejött, köszönöm szépen!
-
djadji
senior tag
válasz
kraftxld #2258 üzenetére
MOndanak...
tartomány nincs.. server nincs... (meg még sokminden nincs) Ezért gondoltam arra hogy a gépeken mint különálló PCken kellene megoldani ezt a ''bolondbiztos'' dolgot. (mivel a házaton nincs központi gép, olyan meg pláne nincs amelyik mindig megy)
Jogosultságokkal próbálkoztam, nekem nem sikerült.. de ha tudsz valami konkrétumot ajánlani szivesen megpróbálnám.
GP is megvolt... (nem emléxem valami gpedit.jvs (szinte tuti nem) de valmi ilyesmivel lehetett állítani a felhysználók jogait, amiket be is állítottam (start menü korlátozása pl) de a bajom ezzel az volt, hogy nem csak a tanulókra lettek igazak, hanem a rendszergazikra is... Ugyhogy nekem ez nem sikerült.. Próbáltam csoportokat is csinálni, de nekem akkor se jött össze... (persze lehet hoyg én bénáztam el)
Azt gondoltam hoyg van ilyen program ami megoldja ezt... de nem találtam.. Pedig sok helyen láttam ilyen PC-t (könyvtár, mediamarkt, meg ilyen nyilvános helyeken, és nem is voltak mindig hálózatban...) -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld #2007 üzenetére
az ftp-n.
Tehát csatlakozom, bemegyek a mappába amiben van 600 fájl, a listát letölti nekem, látom a 600 db fájlt, de még nem szedtem le, csak azt az egyet akarom leszedni, amelyik tartalmazza a megadott számsort. Hogy keresek rá arra a fájlra, aminek a nevében az előbb említett bonyolultságban megtalálható az a bizonyos számsor?
T.Commander keres, de csak a helyi mappákban, a távolin a mappában lévő fájllistában nem hajlandó. És nekem pont ez kéne. Hogy ne kelljen 600 db fájlt átnyálazni hogy megtaláljam azt az egyet, s letöltsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged