- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
köszi az ingyenes playereket, most XP alatt vagyok, majd megnézem, amint Vistát fogom tolni.
Bsplayer az tényleg ingyenes?! vagy csak trial version van (régen mintha így lett volna). -
ALI_G
veterán
ingyenes DVD lejátszót szeretnék Windows Vista alá, valami jó profi-t.
ajánljatok nekem ilyet. -
ALI_G
veterán
ingyenes DVD lejátszót szeretnék Windows Vista alá, valami jó profi-t.
ajánljatok nekem ilyet. -
ALI_G
veterán
#1406?
#1417-ben képek. -
ALI_G
veterán
válasz
littleNorbi #1429 üzenetére
nem.
-
ALI_G
veterán
#1417?
-
ALI_G
veterán
Van ebben mindenféle beállítás a monitoron, de nekem nem jön össze. Mivel asszimetrikus a hiba amim van, és az összes beállítást szimetrikusan csinálja, így szerintem nem is javítható.
Viszont mind 1024-ben mind 1152-ben megvan ez a görbület, amit nem tudok kijavítani, viszont 1024-ben 100 Hz-en vhogy beállítja vmi, de tökéletesre.
Csinálok már róla egy fényképet, hogy is néz ki. Meg leírom miket is lehet állítani. pill -
ALI_G
veterán
robekri, rittzo,
akkor azt mondjátok, hogyan tudom beállítani. Mert 1024-ben ''fitted'' a kép (100 Hz és automatán beállítja magának - azt nemtom mi állírja be -), 1152-ben meg nem (85 Hz).
mod: apropó, ha hardver, akkor mivel magyarázod azt, hogy 1024.ben 100 Hz-en beállítja (hangsúlyozom, nem tudom mi állítja be, de a régi ATI kártyámnál is megtörtént 1024-ben 100 Hz-en, bár lehet ott 85-nél is).
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Nem tudom, hogy egyéltalán létezik e ilyen progi, de nekem olyan kéne ami...:
Beállítja nekem a monitort, hogy saroktól-sarokig derékszöget zárva, kanyargások nélkül lássam a képet.
Valahogy az ati driver, vagy a monitor, vagy a vidkari beállítja magának, ha 100 Hz-en megy, de mivel kell a nagyobb felbontás, az 1152, itt csak 85 Hz-et bír, és akárhogy állítgatom, mindig vmi rosz a képen, vagy alul sarkoban van kanyar, vagy bal oldalt, de vhol mindig. -
ALI_G
veterán
válasz
(Bundás) #1376 üzenetére
igen ott hibás is. Refreshlock belőve, nemtom miért nem ment, pedig aktívra volt állítva, mégsem töltődött be. Abban 100 Hz-re van rakva 1024-ben, meg 800-ban is. CS alatt is jó volt most, 100on ment.
Amúgy én kb. egy éve tudom, h megy 100on 1024ben.
Szóval akkor lehet tenni vmit? Everest szerint 90 Hz? Ezt megnézem. -
ALI_G
veterán
válasz
(Bundás) #1347 üzenetére
dede. pont arról van szó. De nekem 85-ben xar. Főleg jobb alul.
Egyébként amennyire én tudom arról van tényleg szó, hogy csak egy sík lap van elől, és sima ''görbe'' monitor van mögötte.
1152-ben nem bírja a 100-at? Mivan ha ártakom, és véletlen nem bírja? Kinyírhatom?
Nekem még van fent egy refresh-lock nevű progi, ami mindig a drivernek megfelelően a legmagasabb Hz-be rakja a CS 1.5 miatt, mert ott folyton levette 60 Hz-re ami gusztustalan manapság, meg nem is bírom (régen még jó volt az mikor nem volt jobb). Viszont most, hogy átraktam 1152-be 1 hónapja kb. a refreshlock ellenére is 60 Hz-ben megy a CS.
Felraktam a Belinea driverét, amit alig mernék annak nevezni, inkább manuálisan állítanám be, hogy melyik felbontásban mennyin járassa, és bár a refreshlock ezt tudja, még sem csinálja mostmár.
Most nézem vmiért nem is fut a refreshlock...hmm. Pedig már kezdtem aggódni, hogy az a ludas. -
ALI_G
veterán
Beállítja nekem a monitort, hogy saroktól-sarokig derékszöget zárva, kanyargások nélkül lássam a képet.
Valahogy az ati driver, vagy a monitor, vagy a vidkari beállítja magának, ha 100 Hz-en megy, de mivel kell a nagyobb felbontás, az 1152, itt csak 85 Hz-et bír, és akárhogy állítgatom, mindig vmi rosz a képen, vagy alul sarkoban van kanyar, vagy bal oldalt, de vhol mindig.
mr_knight: Ezt kifejtenéd? Sehol nem találok ilyet. -
ALI_G
veterán
Valahogy az ati driver, vagy a monitor, vagy a vidkari beállítja magának, ha 100 Hz-en megy, de mivel kell a nagyobb felbontás, az 1152, itt csak 85 Hz-et bír, és akárhogy állítgatom, mindig vmi rosz a képen, vagy alul sarkoban van kanyar, vagy bal oldalt, de vhol mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest