Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
MOndanak...
tartomány nincs.. server nincs... (meg még sokminden nincs) Ezért gondoltam arra hogy a gépeken mint különálló PCken kellene megoldani ezt a ''bolondbiztos'' dolgot. (mivel a házaton nincs központi gép, olyan meg pláne nincs amelyik mindig megy)
Jogosultságokkal próbálkoztam, nekem nem sikerült.. de ha tudsz valami konkrétumot ajánlani szivesen megpróbálnám.
GP is megvolt... (nem emléxem valami gpedit.jvs (szinte tuti nem) de valmi ilyesmivel lehetett állítani a felhysználók jogait, amiket be is állítottam (start menü korlátozása pl) de a bajom ezzel az volt, hogy nem csak a tanulókra lettek igazak, hanem a rendszergazikra is... Ugyhogy nekem ez nem sikerült.. Próbáltam csoportokat is csinálni, de nekem akkor se jött össze... (persze lehet hoyg én bénáztam el)
Azt gondoltam hoyg van ilyen program ami megoldja ezt... de nem találtam.. Pedig sok helyen láttam ilyen PC-t (könyvtár, mediamarkt, meg ilyen nyilvános helyeken, és nem is voltak mindig hálózatban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest