- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
kraftxld #2258 üzenetére
MOndanak...
tartomány nincs.. server nincs... (meg még sokminden nincs) Ezért gondoltam arra hogy a gépeken mint különálló PCken kellene megoldani ezt a ''bolondbiztos'' dolgot. (mivel a házaton nincs központi gép, olyan meg pláne nincs amelyik mindig megy)
Jogosultságokkal próbálkoztam, nekem nem sikerült.. de ha tudsz valami konkrétumot ajánlani szivesen megpróbálnám.
GP is megvolt... (nem emléxem valami gpedit.jvs (szinte tuti nem) de valmi ilyesmivel lehetett állítani a felhysználók jogait, amiket be is állítottam (start menü korlátozása pl) de a bajom ezzel az volt, hogy nem csak a tanulókra lettek igazak, hanem a rendszergazikra is... Ugyhogy nekem ez nem sikerült.. Próbáltam csoportokat is csinálni, de nekem akkor se jött össze... (persze lehet hoyg én bénáztam el)
Azt gondoltam hoyg van ilyen program ami megoldja ezt... de nem találtam.. Pedig sok helyen láttam ilyen PC-t (könyvtár, mediamarkt, meg ilyen nyilvános helyeken, és nem is voltak mindig hálózatban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest