- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Zoom konferencia beszélgetéseket szükséges felvennem a program beépített felvevőjével.
A felvételeket szükséges lehet kiegészítenem képekkel, introval, egyéb anyagokkal...
Jelenleg a vágáshoz és a videó anyag szerkesztéséhez a Kdenlive programot kezdtem használni.
Amit tapasztaltam ezalatt a pár alkalommal, hogy például a 93 MB-os, 1 órás felvétel "meghízott" kétszeresére, háromszorosára.Tegnap a Movavi Video Suite (fizetős) programmal kipróbáltam a videó tömörítését, amiben egy olyan beállítás is volt, hogy ugyanakkora méretre konvertálja, amekkora az eredeti felvétel volt.
Tudtok-e olyan megoldást (alkalmazást) ajánlani, amivel a szerkesztett videót az eredeti (Zoom által készített) méretre lehet a szerkesztés után készíteni, tömöríteni?
(A HandBrake programban sem találtam olyan beállítást, amivel ezt a kívánt az eredményt el lehet érni)
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs