- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SpaceJam
üzenetére
Hogy idő előtt ez is egy belassult, teletelepített rendszer legyen, amin kitudja hány háttérbe is folyamatosan futó "démonja", meg service-je fogalja a memóriát és a CPU-t a telepített programoknak, mikor még el sincs indítva a program.
Pl. felraktam most a Webex-et (távoktatáshoz kell) és addig ki se lehetett kapcsolni, hogy nem induljon a Windows-al együtt, amíg be nem regisztráltam egy névvel és e-mail címmel (amit a franc se akart és a távokt-hoz nincs is szükség rá), mert a beállításokat sem lehetett enélkül megnyitni.
(Meg pl. most telepítettem rá az Office 365-öt, diák jogosultság keretében, de ahonnan és ahogyan a telepítést végezni kellett, semmit sem lehetett kiválasztani, így felrakta ez egész hóbelebancont a gépre, egy csomó olyan programmal együtt, amik sose kellenének.)
Szóval az ilyenektől is hülyét kapok.
.....
A Paste meg logikus volt, ahogy láttam a Win10-re rábeszélés nyomulását. (Elég lett volna csak egy része, ok az lehet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest