Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen
üzenetére
Hát attól tartok, ha ilyen a hangnem, engem sem érdekel a te sértettséged. A vélelmeidet meg privátban is megírhattad volna, persze a nagyközönség előtt kell, hátha valaki automatikusan átveszi a te véleményed. Valamilyen szinten biztosan jó problémamegoldó vagy és ezt a szervizelésben tudod is kamatoztatni, de ezen a betanított munkás szinten túl nem látsz. Nem személyeskedés, csak ennek tudom be, hogy sehova nem sikerült jutni, órák alatt sem. De legyen ez. Nem hatalmaz fel viszont arra, hogy kérdés nélkül told rám a véleményed rólam. Ami nyilván fix, hogy ne kelljen semmit összefésülni, nem tudod máshogy feloldani a szembenállást, elég statikus vagy így. Ha valami meghaladja az említett kvalitásaidat, akkor rögtön nyűg, meg rögtön a másik a hülye? Az ügyfeleknek is ezt adod be? Szép. Klasszikus IT-s arrogancia. Nem sikerült nem elbeszélni egymás mellett sem, gondolom ez is erény. Hát, ez jobb nem lesz. Továbbra is van rálátásom, továbbra is képtelen vagy kezelni az akár árnyalataiban eltérő tapasztalatokat vagy szöveget értelmezni vagy én nem tudom, de nagyon ragaszkodsz. Tedd.
Szerk.: mégis csak bosszantó azaz ultraprimitív gyerekattitűd amivel élsz. Messze nem csak a saját tapasztalataimról írtam, hagyjuk már ezt a belém vetített minden azért van, mert védem az igazam sarkítást. Te hoztad ki erre. Hiába írom ezt is. Soha ne kérdőjelezd meg magad, csak ügyesen és magabiztosan, előre. Szevasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest