- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
VoltanIgor
üzenetére
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez melyik verzió?
-
Fotelman
csendes tag
Én az ai-t kérdezem, hogy elemezze a redditet,és más fórumokat, melyik driver verzióra van a legtöbb panasz, melyiket tartják a legstabilabbnak stb. Meglepően jókat szed össze, akár tesztekkel, tudom nem minden esetben mérvadó, de nekem eddig bejött, hogy ne váltsak, maradt a 591.59, igaz egy 3070 van használatban, úgyhogy igazából nem is sokat profitálnék az újabb driverekből.
-
wasd.hu
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Történtek hibák, de érdemes arányokat is nézni: az NV összes kiadott driveréhez képest hány volt érintett? Ha ugyanezt a mérőszámot alkalmazzuk egy hasonló méretű és komplex szereplőre – nem olyan vészes, főleg az elmúlt néhány évben.
#7 nexplo jól tapint rá a lényegre: a "maradok a régebbi verzión" lassan iparági szintűre nő a jelenség, nem egy-egy gyártó problémája.
#10 ricsip
túl fragmentált a piac
Lassan visszajutunk a service pack / stable release / várok még logikához, az sem véletlen – az igény valódi. -
ricsip
addikt
Nem is értem, hogy-hogy nincs valami ráérős őrültnek valami hobbiprojectje h. begyűjtse a tapasztalatokat nvidia / amd / (most már intel is) GPU driver témában:
- melyik driver verzió
- milyen gpu-val
- milyen oprendszer alatt
- milyen játékokkalmennyire jól fut, stabilitási gondok, artifaktok stb. vannak.
Ha beküldené párezer ember, tök jól lehetne követni h. adott kártya melyik driver verzióval a legstabilabb v. leggyorsabb v. legrosszabb.
Lehetne grafikonokat rajzolni az idővel driver miatti belassulások trendjére, és így optimális döntéseket lehetne hozni. -
Lord Myn
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nálam még a decemberi van, amin reaktiválták a PhysX-et néhány címnél.
-
Lord Myn
őstag
Elírás történt, 76-os az alverziószám (csodálkoztam is, hogy kisebb a száma, mint az eredetinek).
Egyébként valaki kipróbálta már?
-
ricsip
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ezek csak egy 5 trillion $ company, nincs nekik ilyesmire erőforrásuk sajnos...

-
Trailblazer
veterán
A kérdés mindig az, hogy ami működik, azt miért kell piszkálni? Nem konyítok a szoftverfejlesztéshez, programozáshoz, de felteszem, azért szét lehetne szálazni a fejlesztendő részeket azoktól a programkódban, amelyek minden körülmények között állandóak.
-
.LnB
titán
Nem ártana letöltenem a Marathon profil miatt, de azért egy négy napot szerintem még várok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest