- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
totron #47635 üzenetére
A valóság az, amit leírtam. Nagy mintavételezés alapján, és az általános tapasztalat is ez. Az, hogy neked mi volt a nyűgöd vele, nem sokat oszt vagy szoroz a témán. Nyilván nem ezzel foglalkozol, nincs akkor rálátásod. A személyes tapasztalattal semmi gond nincs, csak amikor megkérdőjelezed más kvalitásait, és bemászol a személyes terébe, na az innentől fogva érthetetlen. De akkor hagyjuk is.
Vesa: Pontosan azért, mert nem instabilabb. Azért, mert támogatott bármennyire is alulbecsülöd ezt a kérdéskört. Azért, mert biztonságos - de láthatóan ezt is leszarod. Akkor ezek után mivel győzzünk meg? Nyilvánvalóan téged személyes preferenciák és benyomások űznek, így viszont nem lábalsz ki a tudatlanságból. Én is sokáig halogattam a Win 10 használatát, de egy jó ideje meglépték azt a szintet, ami elfogadhatóvá és megbízhatóvá teszi. Ennek idestova 2 éve. A mostani előtti, 1909-es release pl. csak arról szólt, hogy bugfixeljenek, új feature abba nem igazán került bele. Szerinted képtelenek változtatni, és még mindig attól kell félni, hogy vajon mikor omlik össze? Ez már a múlt, évek fejlesztése van a Win 10-ben. És valóban, ha nem ismered, hogy hova jutottak, mennyire megbízható, akkor nem lehet más a következtetés, minthogy nem próbáltad, és épp emiatt érteni sem értesz hozzá. A bizalmatlanságon csakis a saját tapasztalás segíthet, ha nekünk nem hiszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged