- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
tordaitibi #42173 üzenetére
Úgy látszik, amikor beírtam a pár kérdésemet, valami kommunikációs zavar volt az éterben, hogy a reagálások egészen másról szóltak.
Akkor fussunk neki még egyszer, részletesebben.
1. Az egy dolog, hogy neked van tapasztalatod szerinted valódi CCTV programokkal, de ha még utalni se tudsz a nevükre, akkor azokat nem nagyon lehet megtalálni. Nekem különösen nem, aki csak heti pár órát tölt a weben, annak több, mint fele emilek megválaszolásával és ezen fórumcsoport olvasásával-írásával megy el.
2. A kérdés ténylegesen az volt, hogy egy xp alatt sikeressé vált és még win7 alatt is működő webkamerás program által rögzített, speciális fájlkiterjesztésű, 2 GB méretű videokat hogyan lehet gyorsan végignézni és kijegyzetelni. A program hátránya, hogy csak a saját lejátszó programjával lehet lejátszani, és nincs semmilyen információ rajta az időről.
egyetlen információ az, hogy a program a végleges fájl nevébe a kezdési és befejezési időt is rögzíti, tehát lehet látni, hogy negyven perces, vagy két és fél órás felvételről van szó, de mindegyik egységesen 2 GB méretű.Azóta újabb fejlemény történt, a fiatalok megtalálták a program saját konvertálási megoldását, de az avi-ba konvertálás nem működik, 3-4 GB-os fájlt hoz létre, majd közli, hogy a fájl sérült, és más lejátszó program se tudja megnyitni. VLC megnyitja, de közli, hogy indexfájl sérült, majd egy idő után azt, hogy nem tud indexfájlt létrehozni.
A mpeg konvertálás egy esetben működött, alig 700 MB-os fájl lett belőle, de a VLC szerint 0 sec hosszú.El lehet indítani a megnézését, de nem lehet előreugrani, vagy gyorsítottan lejátszani, mert azonnal kilép.
3. Tehát a TE válaszod arra vonatkozott, hogy hogyan kell cctv felvételek készítéséhez korszerű programokat találni, míg a kérdés arra vonatkozott, hogyan lehet a meglévő videokat úgy átkonvertálni valamilyen szabványos formába, hogy legalább gyorsított felvétellel megnézhetőek legyenek.
Így már érthető, hogy miért írtam, amit írtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest