- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
& @(#41479) ollie
köszi a segítséget!
végül annyi sikerült, hogy PC (vcf) -- > Android /import contakts app (szűz Android) --> Gmail (szűz új google fiók csak a kontaktoknak).
A többi 3-4 telefonon le van tiltva a szinkronizálás minden irányban, és ezen is.
Most minden telefonon 3 google fiók van
• egy a régi privát mail címem,
• egy céges vésztartalék mail cím,
• egy szűz új gmail cím csak telefonszámoknak.Most azt találtam ki, hogy ha birtokba veszek egy telefont, először ezt a címet adom meg, akkor betölti a kontaktokat (nyilván csak a telefonosokat, erről nem fogok levelezni, max beletesz néhány spamelőt, de azokhoz nem lesz telószám, könnyen kiszűrhetők) . És aztán teszem fel a többit, szigorúan letiltva minden szinkronizálást. Ha új telefonszámot veszek fel, azt ide mentem el.
Azt hiszem így, ha borotvaélen táncol is a rendszer, de sikerült kézben tartanom a kontakjaim sorsát.
Már csak azt kéne megoldani, hogy a céges, meg a privát számokon egyesítsem a megvett appokat, mivel a kezdetekkor nem tudtam, hogy működik és egy részét a céges mail cím alatt vettem meg.
A gmail alatt a kontaktokat export/import sikerült végül megtalálni a segítségetekkel, köszi!
a gmaillel kapcsolatban van egy egy félelmem, ha bármit át kell benne állítani, akkor 2 óra azza megy el, hogy megkeresem a beállításaiban azt a funkciót, hogy hol lehet. irtózom hozzányúlni...
de ennek a kontaktjairól tudom, hogy amúgy sem kompatibilisek semmivel (legalábbis egyszer próbáltam a gmail, nokia és outlook kontaktokat közös rendszerben kezelni, de az eltérő kódolás miatt gond volt az ékezetes betűkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Death Stranding Director s Cut
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest