- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
drmotto #41347 üzenetére
Ez 100%, hogy nem a foobar hibája - vagyis, hogy a te verzióddal mi történhetett, azt nem tudom, de maga a program jó. Én 600 GB zenét kezelek vele úgy, hogy 10 éve ugyanaz az adag bent van az adatbázisában, mivel ratingelem is őket, és még soha nem akadt. Max olyan van, hogy olyan zenét indítok el, amit a menet közben leállított HDD-ről töltene be, ilyenkor kell várni pár mp-et, hogy elinduljon.
Próbáld ki ezt a verziót, amibe beraktam 1-2 plugint, és kapott sötét felületet, és saját színeket: foobar2000 1.3.15 Portable.zip
Ha ezzel is akad (soha nem találkoztam még ilyennel, pedig már sok száz embernek raktam fel a lejátszót), akkor biztos, hogy a hardvereiddel, vagy azok meghajtóprogramjával van valami gebasz. Alternatíva lehet az AIMP, de az inkább csak a WinAmp függőknek nyújt segítséget a leszokáshoz, de nem egy foobar2000 szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest