Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Tudtok-e ajánlani ts (H264, full HD) video vágására programot, ami konvertálás nélkül ugyanúgy ts fájlt adna eredményül, csak a felesleget vágnám le róla?
Eddig általában ezeket a programokat használtam:
- videoredo tv suite, az egyik legjobb program amit valaha használtam, de nem tudom mi baja van ezzel az egy vágandó videóval, mert kb 7 órát jósol a visszaszámlálója, pedig maga a video kb 6,5 GB és 1 óra 45 perces, még soha nem jártam így vele- smart cutter (ez is megvágja 2-3 perc alatt de az eleje beszaggat a végeredményen)
- cypheros ts doctor (ez is megvágja gyorsan, de hiába jelölöm ki képkockára pontosan a vágandó részt, sajnos mégis rajtahagy feleslegben pár képkockát)
- sony vegas (ez is megnyitja a videót, de amikor beletekerek és kijelölném a vágandó részt, akkor csak teker a homokóra és utána semmi nem történik)
Mert eddig úgy csináltam, hogy megvágtam videoredóval a cuccot, majd a legvégén átfuttattam a ts doctor progin, mert az kiírta, hogy van-e benne valahol valami hiba. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest