Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ket programra lenne szuksegem, idealis portable valtozat lenne, vagy windows7 alatti telepitos valtozat.
Elore is koszonok minden segitseget.Az egyiknek ot, vagy tobb halmazba tartozo adat grafikus csoportositasat kellene megoldania automatikusan es optimalisan, hogy gyorsan lehessen latni, melyik helyen nincs ertek, es hol van sok.
Ilyet meg nem lattam, de remenykedek benne, hogy mar van ra megoldas.A masikra korabban mar lattam megoldast, Firefox alatt volt egy bovitmeny, ami a meglatogatott webhelyek kozti adatkapcsolatokat mutatta, szepen mukodott, csak ki kellett varni, amig befejezte az atrendezest.
Sajnos elfelejtettem a nevet, egyedi neve volt es talan 0.30 verzio, lehet, hogy nem fejlesztettek tovabb.Tehat a masik programnak kapcsolati halot kellene felrajzolnia, mondjuk, van 30 elemed, es mindegyiknek van 2-8 kapcsolata, akkor legyen egy olyan abra, ami ugy mutatja az osszeset, hogy a vonalak nem keresztezik egymast.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest