Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ket programra lenne szuksegem, idealis portable valtozat lenne, vagy windows7 alatti telepitos valtozat.
Elore is koszonok minden segitseget.Az egyiknek ot, vagy tobb halmazba tartozo adat grafikus csoportositasat kellene megoldania automatikusan es optimalisan, hogy gyorsan lehessen latni, melyik helyen nincs ertek, es hol van sok.
Ilyet meg nem lattam, de remenykedek benne, hogy mar van ra megoldas.A masikra korabban mar lattam megoldast, Firefox alatt volt egy bovitmeny, ami a meglatogatott webhelyek kozti adatkapcsolatokat mutatta, szepen mukodott, csak ki kellett varni, amig befejezte az atrendezest.
Sajnos elfelejtettem a nevet, egyedi neve volt es talan 0.30 verzio, lehet, hogy nem fejlesztettek tovabb.Tehat a masik programnak kapcsolati halot kellene felrajzolnia, mondjuk, van 30 elemed, es mindegyiknek van 2-8 kapcsolata, akkor legyen egy olyan abra, ami ugy mutatja az osszeset, hogy a vonalak nem keresztezik egymast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs