Új hozzászólás Aktív témák

• spe88

senior tag

válasz Kékes525 #38377 üzenetére

nem a klasszikus könyvtár szinkronizálást kerestem. Szóval szerintem TC azt nem tudja, ami nekem kell, sőt felraktam vagy 10 szinkronizációs szoftvert, de egyikkel sem jártam sikerrel. (Bár lehet csak én nem vettem észre az opciót, de ennek kicsi az esélye.)

Szóval, konkrétan leírom még egyszer mi kellene.

1. Adott két mappa egy partíción azonos szinten.
    2. Mindkét mappa ugyanazokat az almappákat tartalmazza
    3. Az A helyen lévő almappák tartalmát a B helyen lévő azonos nevű almappákba linkelje át (soft vagy hard nem tudom melyik kell nekem, ezzel még mindig nem vagyok tisztában, mivel nem tudom kipróbálni, a leírások meg zavarosak egy nem szakmabelinek, mint én)

Az ok:

B helyen lévő bármely almappát átmásolom egy C helyre, akkor az adott almappában lévő linkelt adatot az A helyről fogja átmásolni a rendszer. Az ok egyszerű, nem eszik 2x annyi tárhelyet a HDD-n az adott adat.

A szinkronizálós szoftverek 99%-a szerintem csak a másolás/törlés/felülírás opciókat ismeri ez a baj.

Tud valaki segíteni? Nehéz elhinni, hogy nincs ilyen szoftver, mindig piaci réseket találok. :D Köszi

@brd: pont, hogy azt akarom, hogy csak akkor legyen adatmozgás, ha a B helyről másolok C-re. A helyről B-re pedig ne legyen adatmozgás csak linkelés. (mint egy parancsikon, csak a parancsikonnál soha nincs adatmozgás, mert magát a .lnk fájlt másolja át nem pedig az adatot. Linkelésnél meg elvileg az adatot. Jól mondom?

[ Szerkesztve ]

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

Új hozzászólás Aktív témák