Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Adebayor
üzenetére
Nem vagyok híve az ilyen programoknak, jobb manuálisan intézni, meg ezek igen szeretnek kéretlen dolgokat is telepíteni.
Win 8 nekem kimaradt, Win 10 megoldja, amit a Win 7 nem, vagyis nálam letölti és telepíti az Intel video drivert, valamint az integrált Realtek Audiót is.
Más kérdés, hogy esetemben ezzel nem tesz jót, mert a legújabb Realtek driver nem kompatibilis az alaplapomhoz mellékelt kis programmal (THX TruStudio), ami viszont nekem szükséges, mert kellemesebbé teszi a mozihangzást, valamint a sztereó kiterjesztés miatt is.
Hogy ne kelljen a drivert eltávolítani-újratelepíteni, legközelebbi próbánál inkább kihúztam a LAN-kábelt és magam telepítettem a kívánt verziót.
Win7-nél ez már csak azért sem jött szóba, mivel a hálókártyát sem telepítette, így nem volt net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest