Hirdetés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Hiába emlegeted már megint a Norton Commandert, én például előbb ismertem a Total (Windows) Commandert, a Nortonnal csak futólag találkoztam.
Viszont szerencsére, miután az első gépem összeraktam még 98-ban, egy ismerős felhívta a figyelmem az akkori Windows Commanderre, ami jelentősen használhatóbbá tette a fájlműveleteket, nem beszélve egyéb képességekről, amikre apránként jön rá az ember, akár még 10 év után is.
Ha jól emlékszem, hozzászólásaidban többször el is árultad magad, hogy nem is vagy teljesen tisztában a TC képességeivel, ezért is fura, hogy lenéző megjegyzéseket viszont szívesen teszel rá.
Nyilván sokat számít a megszokás is, de épp ezért nem illik például a Linuxosoknak fikázni a "hülye Windowsosokat", vagy fordítva sem. Ez egy örök ellentét, aki megszokja az egyiket, nem mindig érti meg a másik embert, hogy miért ragaszkodik valamihez.
Ezt nem mérték fel kellően a Microsoftnál sem, amikor a Startmenü erőszakos kiirtásával próbálkoztak. Nem bizonyult egy jó ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vicces képek
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest