- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
szerintem a winrar nagyon jó.
de én még sosem telepítettem, fut portable módban is.
az opciók/beállítások/integrációk alatt tudod beállítani, hogy beépüljön jobbklikkes menübe
én intézőt sem használok, ott nem tudom mit csinál, total commanderben lobklikk, fájl kibontása és kicsomagolja egy külön mappába.
azt sajnos nem tudja, hogy belekattintasz, megnyitja mint egy könyvtárat és onnan húzod át photoshopba, sajna előbb ki kell tömöríteni. utána (ha nem másik monitoron van akkor) lehúzom az tálcán a ps fülre, megvárom míg átvált, és elengedem, vagy ha nyitva van már valami, akkor a felső lécre húzom és kész.
azt viszont tudja, hogy jobb klikk, társítás, winr rar (kiválasztása), mert akkor a program saját ablakában nyitja meg, onnan rá tudod húzni a tálcára, akkor megnyitja a ps. viszont ott nincs miniatűr nézet, csak név /méret alapján tudod beazonosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest