- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ok, tudom, de ez csak egy példa volt. de néha gyorsabb, ha csak egy kicsit kell mozdítani. és ez egykezes.
amúgy képnézegető, széles weboldal, kinagyított doksi sok esetben jó, ha jobbra-balra is tudok görgetni...egyébként most pár év után újra kipróbáltam, és mégis sikerült beizzítani
egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.