Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ok, tudom, de ez csak egy példa volt. de néha gyorsabb, ha csak egy kicsit kell mozdítani. és ez egykezes.
amúgy képnézegető, széles weboldal, kinagyított doksi sok esetben jó, ha jobbra-balra is tudok görgetni...egyébként most pár év után újra kipróbáltam, és mégis sikerült beizzítani
egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.