Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android szakmai topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
Mivel nem ismerem a DVD-id felépítését: Az egész anyagot lerippeled pl aviba. ( rippelő progikból dunát lehet rekeszteni).
Nem tudom menyire ismered a VirtualDub-ot. Azzal tudsz vágni, összeilleszteni,... , hangot levenni, rátenni, ... . Mindezt elmenteni egy vagy több aviba. Aztán fogysz mondjuk egy Nero vision expresst, és csinálsz belőle DVD-t. Ha a DVD-re több jelenetet is szeretnél, akkor célszerű még az avi gyártásoknál megcsinálni a külön részeket.
Ha nem ismere a Virtual Dub-ot, akkor: Ripp -> Választasz valami egyszerűbb szerkesztőt ( én pl az Ulead video studio 8 szoktam használni) legyártod az avikat -> és ismét nero vision expres.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest